Sarıyer, Beşiktaş'a sürpriz yapmak istiyor

Sarıyer, Beşiktaş'a sürpriz yapmak istiyor
Türkiye Kupası'nda yarın Beşiktaş'ı ağırlayacak Sarıyer'de tüm hesaplar Beşiktaş'a sürpriz yapmak üzere kuruldu.
Beşiktaş maçı öncesi Sarıyerli futbolcular Kuruçeşme Park Fora’da yemekte bir araya geldi. Bir hayli moralli oldukları gözlenen futbolcular Beşiktaş'a sürpriz yapmak istediklerini söyledi.
 
BAHRİ KAYA: GÜCÜMÜZ YETERSE BEŞİKTAŞ'I YENMEK İSTİYORUZ
Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, "İki ilçe takımları farklı liglerde olsalar da rakip oldular. Daha önceki maçlar Ali Sami Yen veya başka statlarda oynandı. Bu maçta onları kendi sahamızda ağırlayacağız. Beşiktaş, Süper Lig'de lider durumda ve oldukça formdalar. Biz de kendi grubumuzda oldukça formdayız. Kupa maçına önem veriyoruz. İlk ikiye kalıp gruplardan çıkmak istiyoruz." dedi.
 
Ligde yoğun bir maç trafiği içinde oldukları ve son dört maçtan da galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatan tecrübeli hoca, "Beşiktaş ile oynayacağımız maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Ancak son dört maçtan galibiyetle ayrılan kadrodan 5-6 oyuncu yarın olmayacak. Ama biz yine de Beşiktaş'a karşı iddialı bir takım çıkaracağız. Gücümüz yeterse de Beşiktaş'ı yenmek en büyük arzumuz." diye konuştu. Beşiktaş maçının öneminin herkes tarafından bilindiğini motivasyon için ekstra bir duruma gerek olmadığını kaydeden Bahri Kaya, sözlerini şöyle tamamladı: "Böyle maçlar çok önemlidir. Futbolcularımız maçın önemini ve heyacanını biliyorlar. Beşiktaş maçı öncesinde kamp yapmayacağız. Yarın Sabah maç kahvaltısında bir araya geleceğiz. Bu akşam herkes evine gidecek. Tüm oyuncularım yarın oynamak istiyor ama biz oynaması gerekenleri oynatacağız. "
 
FUTBOLCULAR SÜRPRİZ YAPMAK İSTİYOR 
Beşiktaş maçı öncesinde Sarıyerli futbolcular da Beşiktaş'a sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Takım kaptanı Yaşar Çetin, "Zor bir maç bizi bekliyor. Anlamlı bir maç olacak. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İlk hedefimiz kendi ligimizde şampiyon olmak. Bu maç bizim için sıradan bir maç gibi. Beşiktaş'a karşı elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Beşiktaş'a yarın bir güzellik yapacak gibi gözüküyoruz." dedi.
 
Kaleci Osman Kurtuldu da yarınki Beşiktaş maçından bir ya da üç puan almayı hedeflediklerini belirterek, "Her futbolcu Beşiktaş'a karşı oynamak ister. Beşiktaş maçında elimizden geleni yapacağız. Sarıyer büyük bir camia. Kupaya bir ya da üç puanla başlamak istiyoruz. Futbolcular arasında fazla fark yok. İyi hazırlanan maçı kazanır." diye konuştu.
Eray Açıkgöz ve Serhat Akın da "Kendi ligimizde hedeflerimiz var. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah yarın bir sürpriz yaparız." dedi.

Bu haber toplam 5535 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT