Sarıyer Belediyesi’nden 13 kişilik ekip günlerdir yangın bölgesinde

Sarıyer Belediyesi’nden 13 kişilik ekip günlerdir yangın bölgesinde
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in orman yangınlarının hemen ardından Manavgat’a gönderdiği 13 kişilik ekip günlerdir önemli çalışmalar yürütüyor.

Başkan Genç ayrıca çalışmalara katkı sunmaları için bölgeye Başkan Yardımcısı Nadir Günday ve meclis üyelerini de gönderdi.

Ülkemizin turizm cenneti Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangınlarının hemen ardından Sarıyer Belediyesi; Sivil Savunma Birimi ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden 13 kişilik ekip gönderdi. Ekipler bölgedeki kriz ekibinin koordinasyonunda hem yangının devam ettiği bölgelerde hem de zarar gören köylerde önemli çalışmalar yürütüyor. 

Sivil savunma ekibi yangınla mücadele eden itfaiye ekiplerine lojistik destek ve ilkyardım hizmeti sunarken; veteriner ekibi ise Manavgat İlçe Tarım Müdürlüğü’nün belirlediği köylerde yangında yaralanan hayvanların tedavilerine yardımcı oluyor.

SARIYER BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ DE YANGIN BÖLGESİNDE

24 saat ekiplerle iletişim halinde olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; hem ekiplere destek, hem de yangından sonra yapılabilecek çalışmalarla ilgili rapor hazırlamaları için Başkan Yardımcısı Nadir Günday ve Meclis Üyelerinden Ersin Şahin, İrfan Sandıkçı ile Ali Görgülüer’i yangın bölgesine gönderdi. Manavgat’ta incelemelerde bulunan meclis üyeleri daha sonra Bodrum’a geçecek. Hazırlanan rapora göre Sarıyer Belediyesi bölgeye destek olmaya devam edecek.

SARIYER EKİBİ ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYOR

28 Temmuz’dan bu yana Manavgat’ta çalışma yürüten Sivil Savunma Birimi ve veteriner ekipleri lojistik destek, ilkyardım ve yaralı hayvanların tedavisine büyük katkı sunuyor.

yangin1-002.jpgyangin2-002.jpgyangin3-002.jpgyangin4-001.jpgyangin5-001.jpgyangin6-001.jpgyangin7.jpgyangin8.jpgyangin9.jpgyangin10.jpgyangin11.jpg

Bu haber toplam 6221 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT