Sarıyer Belediyesi'nde 1 Mayıs kahvaltısı

Sarıyer Belediyesi'nde 1 Mayıs kahvaltısı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü işçilerle kahvaltı yaparak kutladı.

Birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemini vurgulayan Başkan Genç, “Emek en yüce değer. Masa başında çalışan arkadaşımın, elinde süpürgesi olan arkadaşımın bir aile ferdi olarak birbirine sahip çıkması çok önemli” dedi.
Sarıyer Belediyesi çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde kahvaltıda bir araya geldi. Sabah saatlerinde Ferahevler Şantiye’de personelle buluşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, işçilerin elini tek tek sıkarak, bayramlarını kutladı. Emeğin hep önde tutulduğu bir dünya olmasını dileyen Başkan Genç, konuşmasında eşitlik ve adalet duygusuna vurgu yaptı.

mayis-ic.jpg

BİZ BİR AİLEYİZ

Belediye personeli, birim müdürleri, meclis üyelerinin yoğun katılım gösterdiği program Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve emeğiyle çalışırken ihmalkârlıklardan dolayı hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşuyla başladı. 1 Mayıs dayanışma ruhunun yaşandığı Sarıyer’de konuşma yapan Başkan Genç, emeğe en yüce değerin verilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Genç; “Biz bir aileyiz. Bir değer varsa o değere inanabilmeliyiz. Burada en yüce değer emek. İster makinenin başında isterse masanın başında çalışsın. Önemli olan verilen emeğin bilinmesi. Bayramımız kutlu olsun ” diye konuştu.

mayis-ic2.jpg

ÖNLEM ALMAK ZORUNDAYIZ

İş kazalarının önlenmesi konusunda maksimum önlemin alınması gerektiğine dikkat çeken Şükrü Genç, “En büyük önlemi almak zorundayız. Çalışan arkadaşlarım kaza olabilecek bir takım şeyleri hissettiğinde birlikte çalıştığı kişilere mutlaka bildirsin. Belediye binamızı herkes konuşuyor. En önemli yerel yönetim binalarından biri oldu. Orada bir tane çalışma arkadaşımın burnu bile kanamadan binamızı bitirdik” dedi.

mayis-ic3.jpg

Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT