Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü'nden dayanışma gecesi

Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü'nden dayanışma gecesi
Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen dayanışma ve dostluk gecesi yemeği Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü, kuruluşunun 30.yılına yaklaşırken Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde dayanışma ve dostluk gecesi yemeği gerçekleştirdi. Voleybol, futbol, kız futbol, karate, judo, basketbol, tekvando, yüzme ve briç olmak üzere 9 branşta 450 çocuğa eğitim veren kulübün düzenlemiş olduğu gecede, TVF Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden sosyal sorumluluk projesi Kadın Voleybol A Takım kadrosu tanıtıldı.

Gecede sahne alan Türk Halk Müziği’nin sevilen seslerinden Özgür Akdemir, birbirinden güzel türkülerle misafirlere keyifli anlar yaşatırken Başkan Şükrü Genç’in büyük oğlu Alican Genç ve eşi Burcu Genç orkestra eşliğinde yaptıkları düetle duygu dolu anlar yaşattı.

spor3-001.jpg

SULTANLARIN FORMASINI 20 BİN TL’YE ERSİN ŞAHİN ALDI

Gecede Kadın Voleybol Takımı’na destek amacıyla 5 numaralı imzalı forma açık arttırmaya çıkartıldı. Sarıyer Belediye Meclis Üyesi İrfan Sandıkçı ile Sarıyer’in başarılı ve sevilen işadamı Belediye Meclis Üyesi Ersin Şahin arasında büyük çekişmenin yaşandığı açık arttırmada formayı 20 bin TL’ye Ersin Şahin satın aldı. Formayı Ersin Şahin’e Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday takdim etti.

spor6-001.jpg

TEK BİR HEDEF BELİRLEDİK

Kulübün 3 sezondur başkanlığını yürüten Hayrettin Dereli, çocukları spor ile sağlıklı geleceğe hazırlamayı hedef olarak belirlediklerinin altını çizerek şöyle konuştu; “Şüphesiz ki sağlam bir oluşum, sağlam bir altyapıdan gelişir. Sayısız başarılar, milli takıma, diğer kulüplere seçilen veya A takımımıza yükselttiğimiz oyuncular, geleceğimizin aydınlanması yolunda bir ışık oluşturmaktadır. Her zaman sosyal sorumluluk olarak gördüğümüz takımlarımız doğrultusunda çocuklarımıza sporu aşılamak, onları topluma faydalı ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek öncelikli değerlerimizdir. 2009 yılında Belediye Başkanımız Şükrü Genç’in öncülüğünde sosyal sorumluluk projesi olan Kadın Voleybol Takımımız, Sarıyer’de spora öncülük eden bir pilot takım haline gelmiştir. Kuruluşumuzdan bu yana tüm branşlarda tek bir hedef belirledik, o da şu ki; çocuklarımızı özellikle kız çocuklarımızı yaşamın her alanında varlığını, başarısını, gücünü ve yapabileceklerini göstermek, onları spor ile sağlıklı bir geleceğe hazırlarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Altyapılarımızla güçlenen ve daha da anlamlanan hedefimiz sonucunda başarıya ulaşan çocuklarımız, bizlerin en büyük gurur kaynağı olmuştur”.

spor5-001.jpg

GURUR DUYUYORUM

Sarıyer Belediye Başkanı ve kulübün Onursal Başkanı Şükrü Genç ise yaşadığı gururu dile getirerek şöyle konuştu; “Asıl olan bu işi inanarak yapmak yani gönülden, içtenlikle yapmak. Çünkü hadi bir spor takımı kuralım demekle olmuyor bu işler. Hissetmek ve yaşamak gerekiyor. Onu yaşadığımız için gurur duyuyoruz. Bu sayıyı daha da artırmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Sarıyer’de spor yapmayan çocuk kalmasın düşüncesiyle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kadın voleybol takımımız çok başarılı.  Hepinizin yolu açık olsun”.

spor1-002.jpgspor4-001.jpg

Bu haber toplam 12831 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT