Sarıyer Belediyesi başkan yardımcısı Yüksel Tutak hayatını kaybetti

Sarıyer Belediyesi başkan yardımcısı Yüksel Tutak hayatını kaybetti
Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak akşam ssaatlerinde kalp krizi geçirdi. Acil olarak Siyami Ersek Hastanesi'ne kaldırılan Tutak kurtarılamadı. Acı haber Sarıyer'i yasa boğarken, başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç olmak üzere belediye yetkilileri hastaneye akın etti.

Yüksek Tutak için Sarıyer Belediye Başkanlığı binası önünde saat 11:00'de tören düzenlenecek. Yeniköy Merkez Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Tutak'ın naaşı Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'na defnedilecek.

 

ŞÜKRÜ GENÇ: “İNANAMIYORUZ”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Yüksel Tutak’ın ani ölümü ile ilgili olarak, "Sözün bittiği yerdeyiz. Çok gençti. Yol arkadaşımızdı.  Bu acı haberle yıkıldık. Hala inanamıyorum. Tüm belediye personeli olarak şoktayız. Şaşkınız. Her ölüm erkendir. Ama bu çok erken oldu. Onunla daha yapacak çok işimiz vardı. Gerçek bir yurtsever, iyi bir Beşiktaşlıydı. Yokluğunu çok arayacağız. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun. Şimdi çok küçük yaşta kaybettiği oğlunun koynuna gidiyor. Allah başta eşi ve çocukları olmak üzere yakınlarına, herkese, hepimize sabırlar versin” dedi.
 

ÇEVRECİ, ÇALIŞKAN BİR BÜROKRAT

Evli ve bir çocuk babası olan 47 yaşındaki Yüksel Tutak, Sarıyer Belediyesi’nde geçtiğimiz dönem Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yaptı. Tutak, yerel seçimlerin ardından Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 15 Mart 1967 Pınarhisar (Kırklareli) doğumlu Yüksel Tutak İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden mezun oldu. Çeşitli belediyelerde görev yapan Yüksel Tutak fanatik bir Beşiktaşlıydı.

 

Bu haber toplam 10949 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT