Sarıyer Belediyesi 10. Yaz Spor Okulları kapılarını açtı

Sarıyer Belediyesi 10. Yaz Spor Okulları kapılarını açtı
Sarıyer Belediyesi’nin Yaz Spor Okulu’na başlayacak 3 bin 200 çocuk görkemli bir açılış töreniyle yaza “merhaba” dedi.

Sosyal projelerle öne çıkan Sarıyer Belediyesi en anlamlı yatırımlarını “geleceğimiz” dediği çocuk ve gençlere yaparak, gurur tablosu oluşturmaya devam ediyor. Bu sene 10.su düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın açılışı Çayırbaşı Stadı’nda görsel bir şölene dönüştü. Ekranların sevilen sunucusu Ali Tınaz’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon bando gösterisiyle başlayarak, çocukların kortej yürüyüşü ile devam etti. Bando grubu ve show gösterisiyle coşkunun doruğa çıktığı törende Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, miniklerin sevgi gösterileriyle karşılandı.

yaz-ic2.jpg

SAĞLIKLI ÇOCUKLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Çocukları ve aileleri selamlamak için sahneye çıkan Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediyenin en büyük projesinin sağlıklı ve eğitimli çocuklar yetiştirmek olduğunu belirtti. Başkan Genç, “Sizler bizlere güvendiniz ve çocuklarınızı emanet ettiniz. İki ay sonrasında bu işe gönül vermiş tüm arkadaşlarımla birlikte sizlere çok sağlıklı çocuklar vereceğimizin sözünü veriyorum. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bulduğumuz her boşluğu yeşil alan yapacağız ve onları spora teşvik edeceğiz” dedi.

ekip.jpg
Sarıyer Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sibel Akı Helvacıoğlu ve ekibi

10 YILDA 23 BİN 500 SPORCU

Özellikle çocukların, gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen Yaz Spor Okulları bu yıl da yüzme, basketbol, voleybol, futbol, kız futbol, atletizm, jimnastik, tekvando, karate, judo ve kickboks olmak üzere 11 branşta hizmet verecek. 10 yılda 23 bin 500 çocuğa ulaşan Yaz Spor Okulları’nda uzman eğitmenler eşliğinde seçtikleri dalda spor yapma imkanı bulan çocuklar, yaz tatillerini kaliteli bir şekilde geçirme imkanı bulacak.

yaz-ic1.jpg

yaz-ic3.jpg

yaz-ic4.jpg

yaz-ic5.jpg

Bu haber toplam 5265 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT