Sarıyer Belediye Meclisi mesaiye başladı

Sarıyer Belediye Meclisi mesaiye başladı
Eylül ayının ilk meclis toplantısında AK Parti’nin önergesi üzerine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Bahçeköy’de kolonları patlayan bina ile ilgili bilgi verdi.

Eylül ayının ilk meclis toplantısında AK Parti’nin önergesi üzerine Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Bahçeköy’de kolonları patlayan bina ile ilgili bilgi vererek, “Her şey kontrol altında raporları bekliyoruz” dedi.

Bir aylık aranın ardından Sarıyer Belediye Meclisi’nin Eylül ayının ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısında CHP ve AK Parti meclis üyeleri söz alarak “30 Ağustos Zafer Bayramı” ve “1 Eylül Dünya Barış Günü” ile ilgili konuşma yaptı. Gündem maddelerinin komisyonlara havale edildiği toplantıda AK Parti grubundan Verda Yiğit, sözlü önerge ile Bahçeköy’de kolonları patlayan ve Sarıyer Belediyesi tarafından kontrollü bir şekilde tahliye edilen bina ile ilgili bilgi istedi.

Olayın ilk gününden bu yana orada yaşayan vatandaşların yanında olduğunu belirten Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “İlk etapta gere bakanlık, gerekse kaymakamlığımızla birlikte yapılması gereken bir şekilde vatandaşlarımıza yardımcı olduk. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gerekli olan tüm evrakları verdik. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için büyük bir çaba içerisindeyiz. İsteyen aileleri sosyal tesislerde misafir ediyoruz. İlk rapora göre eşya tahliyesi kontrollü bir şekilde yapılıyor. Binanın raporu tam olarak çıktığı zaman ise bakanlıkla birlikte adım atacağız. Her şey kontrol altında” diye konuştu.

Bu haber toplam 4365 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT