Sarıyer balosu renkli görüntülere sahne oldu

Sarıyer balosu renkli görüntülere sahne oldu
Sarıyer Spor Kulübü’nün geleneksel balosu renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'un da katıldığı gecede ünlü sanatçı Ferhat Göçer şarkılarını bu kez Sarıyer için söyledi. 

Sarıyer Spor Kulübü’nün geleneksel balosu Günay Restaurant’ta gerçekleşti. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen baloya İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sabri Avcı, Sarıyer Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarların yanı sıra sporcu ve taraftarlar katıldılar.  Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun geceye katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok’a Sarıyer formasını hediye etti. Akkoyun geceye katılarak destek veren herkese teşekkür etti.

Vali Mutlu, “Sarıyer’de kuvvetli bir dayanışma var”

baloic1.jpg

Kendisine Sarıyer forması hediye edilen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Sarıyer’in futbol tarihinde özel başarıları var. Futbolun zarafetini, centilmenliğini ve mücadelesini en güzel şekilde gördüğümüz bir takım olarak Sarıyer Spor Kulübü’nün bir takım olarak belleğimizde ki yeri önemlidir. Futbolun yanı sıra Sarıyer’in farklı değerleri de var. Öncelikle dayanışmasını çok kuvvetli görüyorum. Kendi değerlerinin yanı sıra futbol kulüplerine de sahip çıktıklarını biliyorum. Taraftar desteği varsa kulüplerin başarılı olmaması beklenemez. Bu heyecanınız önümüzde ki futbol sezonunda Sarıyer’i beklenen yere getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Gönlümüz Sarıyer'in süper lige çıkmasından yanadır

Türkiye'de ki spor kulüplerinin arasında ilk on sıraya girecek şekilde UEFA kriterlerini yerine getirmesinden dolayı başkanı ve tüm yönetim kurulunu kutlayan Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sarıyer'in temel sorunları var. En başında gelen sorun ise mülkiyet sorunudur. Sarıyer Spor Kulübü, mülkiyet sorunu kadar önemli bir konudur. Gönlümüz Sarıyer'in süper lige çıkmasından yanadır. Ciddi bir altyapımız var. Özellikle Sarıyer'in önemli bir genç potansiyeli var. Bu potansiyelin de kullanılarak sayısı 25'e yaklaşan amatör spor kulübümüzle beraber iyi bir organizasyon sonrasında hep hedef gösterilen ve birinci ligde oynayan, yeniliklere ve çağdaşlığa açık Sarıyer Spor Kulübü'nün yaratılmasında ciddi bir çalışma var. Bu çaba ve çalışmanın içinde olan herkesi kutluyorum" şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından sahneye çıkan Ferhat Göçer geceye katılan konuklara muhteşem bir gece yaşattı. 

Bu haber toplam 5693 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT