Sarıyer Akademi'den LGS'de büyük başarı

Sarıyer Akademi'den LGS'de büyük başarı
LGS'ye Sarıyer Akademi'de hazırlanan iki öğrenci sınavda tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.

Öğrencilerin merakla beklediği LGS sonuçları açıklandı. Uzun bir maratonun ardından sınav sonuçlarına kavuşan öğrencilerin aldıkları puanlar Sarıyer Akademi tarafından incelenirken, 2 öğrencinin tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldığı öğrenildi. Bu öğrenciler Zekeriyaköy Ortaokulu’nda okuyan Alperen Akburak ve Işık Okulları’nda okuyan Efe Yiğit.

ÇOK ÇALIŞTIM AMA PLANLI ÇALIŞTIM

Yaklaşık 1 milyon öğrencinin girdiği sınavdan tam puan alan ve Akademi’ye 6.sınıfta Matematik Olimpiyatları ile başlayan Alperen Akburak duygularını şöyle ifade etti; “ Akademi’nin bana çok katkısı oldu. Bize kaynak da verdiler. Bol bol denemeler çözdüm. Takıldığımız konuları öğretmenlerime birebir sorma fırsatı buluyordum. Çok çalıştım ama planlı çalıştım. Okulda çok kalabalık olduğumuz için soru sorma fırsatımız çok olmuyordu. Burada gördüğümüz konuları okulda tekrar ediyorduk yani önceden öğreniyordum. Bunun sonucunda LGS’de tam puan aldım. Uzay mühendisi olmak istiyorum. Akademi’yi de bırakmayı düşünmüyorum.

PARAYLA SATIN ALAMAYACAĞIMIZ BİR EĞİTİM

Sarıyer Akademi’yi billboardlarda gördüklerini söyleyen Alperen’in babası Alpaslan Akburak, “İstanbul’a 3 sene önce geldik ve geldiği gibi Akademi’ye başladı. Bizim parayla satın alamayacağız bir eğitim verildiğini gördük. Matematik eğitimi Alperen’de çok ciddi gelişimlere sebep oldu. Alperen’in tam puan aldığını öğrendiğimizde bu mutluluğu hiçbir şeyler tarif edemiyorum.

lgs-ic1.jpg

Bu haber toplam 20486 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT