Sarıyer Akademi’de yeni sezon heyecanı

Sarıyer Akademi’de yeni sezon heyecanı
Sarıyer Belediyesi’nin eğitim alanında uygulamaya koyduğu Sarıyer Akademi, yeni eğitim ve öğretim yılına başladı.

Sarıyer Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Sarıyer Akademin,  seçkin kadro, donanımlı sınıflar ve kapsamlı müfredatıyla yeni eğitim ve öğretim yılına başladı. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG), Yükseköğretime Geçiş (YGS) ve Lisans Yerleştirme (LYS) sınavlarına hazırlanan öğrenciler büyük bir heyecanla ders başı yaptı.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin balo salonunda eğitim hayatına başlayan Sarıyer Akademi, kısa sürede özgün tasarımlı dersliklerde, akıllı tahtalar eşliğinde birbirinden donanımlı ve alanında uzman öğretmenlerle ders veren bir yapı haline geldi. Tamamen ücretsiz sunulan eğitimden çok sayıda öğrenci faydalanıyor.

İlk yılında önemli başarı 

Sarıyer Akademi henüz kuruluşunun ilk yılında TEOG, LYS ve LGS sınavlarında önemli derecede başarı sağlamıştı. Geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında yakalanan bu başarı nedeniyle Sarıyer Akademi’ye bu yılda ilgi daha da artmış görünüyor.

Sarıyer Akademi’den eğitim almayı hakeden öğrenciler, aileleriyle zaman geçirebilecekleri Pazar günleri dışında haftanın 6 günü eğitim alacak.

Bu haber toplam 4547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT