Sarıyar: Bu Gariban Halk Emin Olun Tokadı Vuracak Size!

Sarıyar: Bu Gariban Halk Emin Olun Tokadı Vuracak Size!
Beşiktaş Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Selçuk Sarıyar, meclis toplantısında İstanbullulara 'Topal Ördek' benzetmesi yapılmasına sert tepki gösterdi.

İBB Meclisi’nde söz alan Beşiktaş Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Selçuk Sarıyar, tüm İstanbul halkına Topal Ördek benzetmesi yapan meclis üyesine karşılık: “Siz İstanbul halkını topal ördeğe çevirmeye çalışıyorsunuz, fakat bu gariban halk emin olun tokadı vuracak size! Emin olun, bundan hiç şüphemiz yok” dedi.  
Hükümetin Katarlılar ve İngilizlerden borç almak için on tane takla attığını vurgulayan genç ve başarılı siyasetçi, ayrıca İstanbul’un su sorunu ile ilgili de konuştu. Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 belediye seçimleri öncesinde suya zam gelmemesi için 140.00 imza topladığını, fakat geldikten 1 yıl geçmeden suyun ilk 10 metreküpüne %200, sonraki her metreküpe %52 zam yapıldığını hatırlattı.

Selçuk Sarıyar kendilerinin İstanbul’da her çeşmeden içme suyu akması için çalışmalar yaptıklarına da değindi. 

Selçuk Sarıyar Hakkında

1984 İstanbul doğumlu olan Selçuk SARIYAR ilköğretimi Tuzla’da, liseyi Kadir Has Anadolu Lisesi’nde bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2006 yılında mezun olmuştur.

Lisans eğitimi sonrası bir dönem İngiltere’de eğitim gören Selçuk SARIYAR, sonrasında Maltepe Üniversitesi Özel Hukuk Yüksek Lisans Programı’nda ve Okan Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Programı’nda eğitimini devam ettirmiştir.

Birçok yerel yönetim, üniversite, STK ve özel sektör kuruluşuna danışmanlık yapan Selçuk SARIYAR eğitim danışmanlık alanında kurduğu firmasıyla iş hayatına devam etmektedir.

Bir dönem CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini de yapmış olan Selçuk SARIYAR, 2012 yılında ‘Genç Türk Liderler’ programına seçilmiş ve Avrupa’nın neredeyse tüm ülkelerinde gençlik ve kültürel değişim projelerinde yer almıştır. Yerel yönetimler, uluslararası ilişkiler alanında çalışmalar yürütmekle birlikte gençlik, kültürel değişim projeleri konusunda uzmandır.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi meclis üyesi seçilmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sekreterliği görevini yürütmektedir.

Bu haber toplam 19647 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT