Sarıgül'e Sarıyer'de büyük ilgi!

Sarıgül'e Sarıyer'de büyük ilgi!
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Reşitpaşa’daki Altı Nokta Körler Vakfı’nı ve mahalle esnafını ziyaret etti. Reşitpaşa esnafı Sarıgül’e büyük ilgi gösterdi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Reşitpaşa’daki Altı Nokta Körler Vakfı’nı ziyaret ederek, engelli vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Sarıgül’e, CHP İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Belediye Başkan Aday Adayı Betül İstanbullu, Cengiz Tamer, Cengiz Alp ve Belediye Başkanı Şükrü Genç de eşlik etti. Sarıgül’ü, özel olarak davet ettiği Sarıyer Manşet Gazetesi de yakından takip etti.

fotogaleri.jpg

Sarıgül Reşitpaşada Sarıyerlilerle buluştu galerisi resim 49

Engelleri engel olmaktan çıkarmak istiyoruz

Sarıgül, “Özellikle Şişli’de güzel çalışmalar yaptık. Bunları İstanbul’umuzun her mahallesinde planlamayı arzu ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin engellerini engel olmaktan çıkarmak istiyoruz. İstanbul Büyükşehir tarafından bugüne kadar tabii ki yapılanlar mutlaka vardır. Onlara teşekkür ediyoruz. Ben çok samimi olarak buradayım. Benim için bütün engelli kardeşlerim maddiyatın çok çok üzerinde. Bizim görevimiz buradaki güzellikleri İstanbul’un birçok noktasında artırmak. Bu çalışmaları yaparken de Lionslarla beraber çalışacağım” şeklinde konuştu.
 

Reşitpaşa’da Sarıgül’e ilgi büyüktü

Altı Nokta Körler Vakfı’nı ziyaretinin ardından Mustafa Sargül, Reşitpaşa Mahallesi’nde dolaşarak esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Sarıgül’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Reşitpaşa Muhtarlığı'nı ziyaret eden Sarıgül, askıya çıkan seçmen listelerini de inceledi. Belediye Başkanı Şükrü Genç’in esnaf gezisinde Sarıgül’e eşlik etmeden apar topar çekip gitmesi ise partililer arasında eleştiri konusu oldu.
 

Sarıgül Reşitpaşada Sarıyerlilerle buluştu galerisi resim 21

Sarıgül’den Şükrü Genç’e Ayazağa göndermesi

CHP’nin Reşitpaşa seçim çalışmaları merkezine geçerek partililerle sohbet eden Sarıgül’ün gündeminde yine Ayazağa vardı. Mehmet Deniz’in konuşmasını Ayazağa’ya getirmesiyle sözü alan Sarıgül daha önce Belediye Başkanı Şükrü Genç’e yönelik söylediği sözleri tekrarlayarak, “Hiçbir zaman güçlü ile beraber olmayın, haklı ile beraber olun. Büyük hünkâr, "Kendinize ağır gelen lafı başkasına söylemeyin" demiş. Bir de, "Düşmanınızın bile insan olduğunu unutmayın" demiş” dedi.  
 

Fırtına estire estire kazanacağız

Türkiye’nin en genç milletvekili adayı olduğunda gece ikide Reşitpaşa’da toplantı yaptığını hatırlatan Sarıgül, "Nasıl kazanacak dediler, nasıl olacak dediler. Gençlik Kolları Başkanı oldum nasıl kazanacak dediler. Sonra geldim Şişli’ye aday oldum. Yine nasıl yapacak dediler. Hiç merak etmeyin göğsümüzü gere gere, söke söke, fırtına estire estire kazanacağız” dedi. 
 
Sarıgül Reşitpaşada Sarıyerlilerle buluştu galerisi resim 36
 

Ayazağa’yı benden alırsan bende İstanbul’u senden geri alırım

Ayazağa’nın Sarıyer’e bağlanmasıyla ilgili konuşan Sarıgül, “Bir yer bir yere bağlanamaz diye bir kaide yok, bağlanabilir. Bunun kuralını Avrupa Yerel Yönetimler Sözleşmesi koymuş. Bir yer, bir yere bağlanmadan önce referandum yapılır, oylama yapılır. Üçte iki çoğunluk bağlanır diyorsa o zaman problem yok. Ama bir gece yarısı ben istedim oradan aldım buraya bağladım dersen şöyle bir şey olur; Sen Ayazağa’yı alıp Sarıyer’e haksız ve hukuksuz yere bağlarsan senden de koca İstanbul’u ben geri alırım. İlçe Başkanımızla birlikte söz veriyoruz, bize oy vermeyen insanların da haklarını ve hukuklarını koruyacağız. Asla ve asla ötekimiz olmayacak, hiçbir zaman siyasi parti ayrımı yapmayacağız. Değişim, gelişim adına İstanbul’un daha fazla mutluluğu adına güzel bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculuk İstanbul’da kin, nefret, sevgisizlik dönemini bitirecek; barış ve özgürlük dönemini başlatacak” dedi. 
 
Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’le ayaküstü sohbet eden Sarıgül, CHP seçim ofisindeki gazetemizi de detaylı bir şekilde okuyarak Sarıyer hakkında bilgi edindi.

fotogaleri.jpg

Bu haber toplam 7457 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT