Şampiyonluk hedefiyle çalışıyoruz

Şampiyonluk hedefiyle çalışıyoruz
Yeni sezon çalışmalarıyla ilgili basına bilgi veren Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, “Hedefimize şampiyonluğu koyarak çalışıyoruz” dedi.

Yeni sezon çalışmalarıyla ilgili basına bilgi veren Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun  “Bu sezonda da takımımızı şampiyon yapmak istiyoruz ama bunu hırs yapmadan, oyuncu, teknik adam, yönetici ve taraftar olarak kendimizi mutlak şampiyonluğa şartlandırmadan ama hedefimize şampiyonluğu koyarak çalışıyoruz” dedi.

“Genç ve başarılı oyuncular transfer ettik”

Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni dönem teknik direktörünün değiştiğini hatırlatan Akkoyun, “Yeni teknik direktörümüz dinamik bir takım oluşturdu. Bu takımla öncekilerden daha başarılı bir sezon geçireceğimizden eminim” şeklinde konuştu.

Akkoyun sözlerine şöyle devam etti; “Önemli olan bizi destekleyen taraftarımızla birlikte el ele verip, başarılı bir sezon geçirmek. Bu sezon transfer ettiğimiz genç ve başarılı oyuncularla yolumuza devam edeceğiz. Sezon başında takımımız olumsuz sonuç alacak olsa bile motivasyon bozucu eleştirilere maruz kalmayı asla istemiyoruz.”

İlk maç Kastamonuspor’la

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, kulübün yeni sezon fikstürünü açıkladı; sezonun ilk maçı Kastamonuspor 1966 ile deplasmanda oynanacak.

Kulübün balosu 1 Ağustosta yapılacak

Akkoyun, kulübün geleneksel olarak düzenlenen dayanışma gecesinin de 1 Ağustos’ta yapılacağını söyledi.

Bu haber toplam 3584 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT