Şampiyonluğu kutladılar

Şampiyonluğu kutladılar
2010-2011 Futbol sezonunu zirvede tamamlayıp 55 puanla 1. Amatöre yükselen Ferahevler Spor Kulübü şampiyonluğunu kutladı.

2010-2011 Futbol sezonunda 2. Amatör 9. Grupta topladığı 55 puanla şampiyon olan ve 1. Amatöre’e yükselen Ferahevler Spor Kulübü düzenlenen şampiyonluk kutlaması ile kupasına kavuştu. Tarihinde ilk şampiyonluğunu yaşayan Ferahevler’de büyük bir coşku hakim oldu.

Karnaval havasında şampiyonluk kutlaması
Kulübe ait tesislerde yapılan ve karnavalı andıran bir ortamda gerçekleştirilen kutlamalarda oyuncu ve yöneticilerin yanı sıra birçok önemli isim de yer aldı. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Kağıthane Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu, Ferahevler Spor Kulübü Kurucusu ve Eski Futbolcularından Murat Azaklı, Pınar Spor Kulübü Başkanı Akın Soyak, Kireçburnu Spor Kulübü Teknik Direktörü Cihangir Köroğlu, Çayırbaşı Özkan Spor Kulübü Teknik Direktörü Zeki Küce, Derbent Spor Kulübü Teknik Direktörü Hakan Bayramoğlu, Astekin Baklavaları sahibi Erhan Aztekin ve birçok önemli isim kutlamalarda bulundu.

ferahsampiceri_236531063.jpg

Şampiyonluk kupası Adnan Ayber ve Hüseyin Özdemir’den
Kulüp binasının önünde buluşan kalabalık mahallede konvoy yaptı. Konvoyun ardından kulüp binasına gelindi. Kulüp binasının önünde düzenlenen tören alanında ilk olarak oyuncuların isimleri tek tek anons edildi. En sonunda ise Ferahevler’e şampiyonluğu yaşatan takımın teknik direktörü Oktay Ocak ve takım kaptanı Gökhan Taner çağrıldı. Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in yaptıkları tebrik konuşmalarının ardından şampiyonluk kupasını takım kaptanı Gökhan’a beraber verdiler. “Şampiyon Ferahevler” tezahüratları mahalleyi inletti.

Şampiyonluk kutlamaları gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Gecenin sonunda ise şampiyonluk kupası ile çekilen hatıra fotoğrafları ile bu güzel anlar ölümsüzleştirildi ve gece sona erdi.

Bu haber toplam 7736 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT