Şampiyonlar ödüllerini Sarıyer’de aldı

Şampiyonlar ödüllerini Sarıyer’de aldı
Türkiye Motosiklet Federasyonu Şampiyonlar Ödül Töreni, Sarıyer Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen törende, bu sezon organize edilen ulusal ve uluslararası yarışlarda dereceye giren kulüp ile sporculara ödülleri verildi. TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar yaptığı konuşmasa, spora verdiği katkıdan dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti. Başkan Genç’in şehir dışında olması nedeniyle geceye Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun katıldı.

TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, törende yaptığı açıklamada, başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Bir aile birlik ve beraberliği içinde çalışıyoruz. 64 amatör spor federasyonu var. 18 senelik federasyonun defalarca dünya şampiyonası düzenlemesi ve 2 dünya şampiyonu çıkarması, gurur verici. Bu gurur tablosu, çok daha büyük başarıları kutlayacağımızın fotoğrafını hatırlatıyor. Toprak Razgatlıoğlu'nun yaşattığı şampiyonluk gururu diğer sporcularımıza da örnek olmuştur. Herkesten aynı performansı bekliyoruz. Yarışmak her şey demektir. Buna cesaret edebilmek dahi takdire şayan. Biz birinci ve şampiyon yetiştirmiyoruz. Adam gibi sporcular yetiştirme gayreti içindeyiz. Destek veren herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Organizasyon, bu sezon 7 branş ve 63 sınıfta düzenlenen yarışlarda dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

tmf1.jpgtmf2.jpgtmf3.jpg

Bu haber toplam 3893 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT