Şampiyonlar kupalarını aldı

Şampiyonlar kupalarını aldı
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF), 2011-2012 Futbol Sezonunda gruplarında şampiyon olan kulüplere kupalarını dağıttı.

Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapılan Kupa Dağıtım Töreni’nde 300’ün üzerinde kupa, İASKF tarafından, Amatörler Evi’nin üst katında bulunan salonda Kulüp Yönetici ve Başkanlarına takdim edildi. Bahçeköy, Rumeli Kavağı, Yenimahalle ve Reşitpaşa gibi Sarıyer’in şampiyon takımları da törende kupa sevinci yaşadı.



Orhan Saka: “İSAKF’nin çıtası yükselmiştir”
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kurucu Üyesi Orhan Saka, yaptığı kısa konuşmada, “Hepiniz biliyorsunuz ki en kutsal hizmet gençliğe yapılan hizmettir. Sizler büyük fedakârlıklarla gençliğe hizmet ediyorsunuz. Ayrıldığım bir kurumun çıtasının yükselmiş olmasından duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Ali Düşmez ve yönetimini bu birlikteliği sağlamasından dolayı kutluyorum” dedi.



Düşmez: “Amatörde çıtayı daha yükseğe çıkartmamız gerekiyor”
Kupaları verirken kulüp başkanlarına kısa bir konuşma yapan İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, “Her yaptığımız etkinlikte bu kitlenin daha da büyümesi genel kurulda verdiğim sözü tescillemektedir. Emek sarf edildikten sonra ter kurumadan karşılığını vermek lazım. Kupalar lig bitti ve hemen teslim edelim istedik. Perşembe son maçlar oynandı ve biz bu töreni hazırladık. Bize düşen büyüklerimizin yaşattığı güzellikleri daha da ileriye taşımaktır. Amatörde çıtayı daha yüksek bir noktaya çıkartmamız gerekiyor. Orhan abiden bu iltifatları duymaktan çok memnun oldum. Sıkıntıların hepsini biliyorum. Bardağın tamamını biranda dolduramayız ancak bardağa su damlamaya başladı” dedi. Düşmez, Orhan Saka Amatörler Evi’nin çok yakında yenileneceğini ve daha işlevsel bir hale geleceğini de söyledi.



TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TFF Amatör İşler Kurulu Başkanı ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Takımlar Komitesi Üyesi ve TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TFF eski Başkan Vekili ve Beşiktaş Spor Kulübü eski Yönetim Kurulu ayrıca İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kurucu Üyesi Orhan Saka, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ali M. Tanrıyaşükür ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımı ile Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılan kokteylin ardından şampiyonların kupaları sahiplerine teslim edildi.



Bu haber toplam 2260 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT