Şampiyonlar kupalarına kavuştu

Şampiyonlar kupalarına kavuştu
Ali Düşmez ’in başkanlığı ile yeni bir vizyon kazanan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) geçtiğimiz üç sezonda başarılı olan spor kulüplerinin kupalarını geç de olsa verdi.

Ali Düşmez başkanlığındaki İASKF yönetimi farkını ortaya koymaya devam ediyor. 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011 sezonlarında kendi gruplarında şampiyonluğa ulaşan amatör spor kulüplerine kupaları verildi. Orhan Saka Amatörler Evi’nde düzenlenen törene çok sayıda kulüp yöneticisi katıldı. Gecikmeli de olsa kazandıkları kupalara ulaştıkları için memnuniyetlerini ifade eden kulüp yöneticileri Başkan Ali Düşmez’e aktif çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.  


Kokteyl ile başlayan kupa töreninde konuşan Başkan Ali Düşmez, “Göreve geldiğimizde Amatörler Evi'nin tüm sporcularımıza, yöneticilerimize, kulüp başkanlarımıza ait bir yer olsun istedik. Zamanla bunu başarmanın sevincini yaşıyor ve bu akşamki birlikteliğimiz bana büyük mutluluk veriyor. Bu ev her zaman sizin emrinize amade bir yer olacak. Bu konu bizim olmazsa olmazımızdır. 2008'den bu yana maalesef hak etmiş olduğunuz kupalarınızı çeşitli sebeplerden dolayı alamadınız. İvedilikle bu organizasyonu düzenleyerek haklarınızı teslim etmek istedik” dedi.



İASKF’nin çalışmalarıyla ilgili de bazı bilgiler veren Düşmez, “30 senedir hayalini kurduğumuz sahalarda sağlıkçı sorununu çözmek adına önemli mesafeler kaydettik. Bu konuda son aşamaya geldiğimizi müjdelemek istiyorum. Ayrıca tüm sporcularımızı ufak rakamlarla sigortalanması çalışmasını da hızla yürütmekteyiz” diye konuştu.

Törene ilgi büyüktü
Kupa törenine; Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkan Vekili Adnan Ersen, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Fahrettin Esendi, İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan, Hakemler Dernek Başkanı Ahmet Şahin, İASFK Yöneticileri ve çok sayıda kulüp yöneticisi de katıldı.

Bu haber toplam 1863 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT