Şampiyon Evyap Koleji efsaneleri ağırladı

Şampiyon Evyap Koleji efsaneleri ağırladı
Liselerarası basketbolda Türkiye şampiyonu olan Evyap Koleji, ‘Türkiye’de Basketbol Kültürü’ panelinde efsaneleri ağırladı.

 

Etkinliğe, A Milli Takım’ımızın yöneticisi Harun Erdenay, ünlü Fransız oyuncu Alain Digbeu ve birçok ünlü sima katıldı. Efsane isimlerden Harun Erdenay, “Evyap Koleji, basketbola inanılmaz derecede yatırım yapıyor. Okulun bu yatırımlarını Türkiye şampiyonluğuyla taçlandırdığını görmek beni çok mutlu etti. Bizlerin zamanında basketbol ve eğitime aynı anda yatırım yapan okullar az bulunuyordu. Umuyorum ki bu güzel okulun kıymetini şu an biliyorsunuzdur.” dedi. Erdenay, Evyap Koleji’ne Kıbrıs Rum Kesimi’nde yapılacak dünya şampiyonasında başarılar diledi.

evyappanel3.jpg

Evyap’a Dünya şampiyonluğu çok yakışır
Sporcuların eğitimi öğrencilerin spora katılımı, seyirci olabilme ve sağlıklı yaşam gibi konu başlıklarının işlendiği panele, yorumcu İsmet Badem, A Milli Takım Yöneticisi Harun Erdenay, 12 Dev Adam Basketbol Okulları Koordinatörü Samer Şenbayrak, Galatasaray Spor Kulübü alt yapı direktörü Burçin Badem ve ünlü Fransız Oyuncu Alain Digbeu;  fikirleriyle renk kattılar. Katılımcılar Güney Kıbrıs Rum kesiminde yapılacak olan dünya şampiyonasında madalya beklediklerini ve Evyap Koleji'ne Dünya Şampiyonluğunun çok yakışacağını ifade etti.

evyappanel4.jpg

evyappanel2.jpg

evyappanel1.jpg

Bu haber toplam 10479 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum