Salon Tercihim: Cilt Bakımı Önerileri

Salon Tercihim: Cilt Bakımı Önerileri

Salon Tercihim, müşteriler ile güzellik sektöründe faaliyet gösteren işletmeleri bir araya getiren ve hem işletmelerin randevularını daha kolay yönetmelerini, hem de müşterilerin randevularını daha kolay online olarak almalarını sağlayan bir platformdur. Salon Tercihim projesi, güzellik merkezlerinin, kuaförlerin ve berberlerin tek bir platform üzerinden ulaşılabilir olmaları için Sofft Bilişim tarafından 2020 yılında kurulmuştur.

Hepimiz kusursuz, parlak bir cildin hayalini kuruyoruz , ancak yeni ürünler sürekli olarak raflara çarpıyor ve görünüşte sonsuz cilt bakımı tavsiyesi internette var, sizin için en iyi olacak cilt bakımı rutinini bulmak her zaman kolay değildir . Temelleri biliyorsunuz - bol su içirin , yeterince uyuyun ve yüzünüzü yıkayın , ama aradaki her şey ne olacak? Neyse ki, kusursuz bir cilt elde etmek için sihirli prosedürler veya pahalı kremler üzerinde tonlarca nakit para biriktirmeye gerek yoktur.

En iyi cilt bakım ipuçlarının bir listesini hazırlamak için dermatologlar ve en iyi güzellik uzmanları ile konuştuk. Cilt tipiniz için doğru temizleyiciyi seçmekten makyaj fırçalarınızı temizlemenin önemine kadar , bu kolay hileler - ayrıca Good Housekeeping Institute Beauty Lab'dan en iyi test edilmiş ürün seçimleri - parlayan ASAP'a rehberlik etmenize yardımcı olacaktır .

1. Cilt tipiniz için doğru temizleyiciyi kullanın.

Santa Monica'da bir dermatolog olan Dr. Ava Shamban " Yağlı veya akneye meyilli ciltler için salisilik jel veya benzoil peroksit yıkaması harika çalışıyor" diyor. "Kuru olgun ciltler için nemlendirici glikolik veya sütlü bir temizleyici kullanın. Kahverengi lekeler veya melazmalı ciltler için alfa hidroksi asit temizleyici gibi parlaklaştırıcı bir yıkama kullanın ."

2. Çok fazla ürün kullanmayın.

st-ic1.jpg

NYC merkezli bir dermatolog olan Dr. Julia Tzu, birden fazla cilt bakım ürününde aynı anda katman oluşturmak büyük bir hayır. Ciltte sert olabilir, daha fazla kopmaya ve gözeneklerin tıkanmasına neden olur.

3. Gündüz ve gece nemlendirin.

NYC merkezli bir dermatolog olan Dr. Ağır kokulu losyonlardan kaçının ve sıfır tahriş ile günlük kullanım için yeterince yumuşak bir nemlendirici bulduğunuzdan emin olun.

4. Yüzüne dokunmayın.

Dr.Tzu , yüzünüze dokunmaktan nasıl kaçınacağınızı bulmanın çok önemli olduğunu söyledi. Sadece bakterileri yaymaz ve kırılmalara neden olmaz - skarlaşmaya, kırışıklıkların artmasına ve hatta grip veya diğer virüslere neden olabilir.

5. İçeri ve dışarı hidratlayın.

Konuştuğumuz her cilt uzmanı, hidrasyonun önemini vurguladı. Connecticut'ta bir dermatolog olan Dr. Mona Gohara "Su eksikliği daha az parlaklık ve daha fazla sarkma demektir" diyor. Nemlendirici formüllere sahip ürünler (temizlik, nemlendirme ve yaşlanma karşıtı) seçmenizi önerir . Ve elbette, günde yaklaşık sekiz bardak su iç.

6. Doğrudan ısıya maruz kalmaktan kaçının.

Sadece güneşe dikkat etmeyin - ısıtıcılara ve şöminelere çok yakın olmak cildinize zarar verebilir. New York dermatoloğu Dr. Debbie Palmer, "Enflamasyon ve kollajen yıkımına neden oluyor. En az on metre uzakta durmanızı öneriyorum." Bir dahaki sefere açık ateşte kestane veya kavurma kavurduğunuzda, bir adım geri çekilin.

st-ic2.jpg

7. Haftada birkaç kez peeling yapın.

Gohara, "Günde 50 milyon cilt hücresini kaybediyoruz ve biraz fazla dürtmeden, cildin suratsız görünmesini sağlayarak takılabilirler." Bununla savaşmak için, "pH nötr olan bir ürün seçmelisiniz, böylece pul pul dökülürken kurumaz." Ve sadece yüzünüzle durmayın - vücudunuzdaki cildin de pul pul dökülmeye ihtiyacı vardır .

En kolay şekilde randevu alabilmek için doğru yerdesin! Salon Tercihim.

https://www.salontercihim.com

Bu haber toplam 2622 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık