Salih Güzel'den, sahte isimlere sert cevap!

Salih Güzel'den, sahte isimlere sert cevap!
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Salih Güzel, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden takma isimlerle bilgi kirliliği yaratmaya çalışanlara sert cevap verdi.
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Salih Güzel, facebook üzerinden çeşitli dedikodular üreterek bilgi kirliliği yaratıp partiyi karıştırmak isteyenlere cevap verdi. Hakkında çıkan yanlış bilgilerle ilgili facebook hesabından mesaj yayınlayan Güzel; “Takma isimlerle Facebook sayfası açarak hakkımda ”filana yaklaştı tepki aldı” gibi gayri ciddi söylenti ve fitne çıkaranları kınıyor ispata davet ediyorum. Adam gibi dimdik, teşkilatımın emrinde Sarıyer halkının içinde hayırlı haberi bekliyorum. Her gün onlarca arkadaşımla yaptığım ziyaretleri Facebook sayfamda yayınlıyorum. Kim olduğu ve neye hizmet ettiği belli olmayan bu tür yayınlara itibar edilmemesini saygıyla arz ederim” dedi.
 
Birtakım çevrelerin AK Parti’deki birlik beberaberliği bozmak için çeşitli yöntemlere başvurduğunu vurgulayan Güzel, “Oyuna gelmeyeceğiz. Duruşumuzu bozmayacağız. AK Parti’deki birlik beraberlik ve disiplin birilerini çıldırtacak. Birliğimizi bozmayacağız. Yeni yalanlar üretecekler. Yalanlara teslim olmayacağız. Sarıyer’deki AK zaferi engellemek için ellerinde kalan tek güç fitne çıkartmak ortalığı karıştırmaktır. Onlar yalan üretmekten yorulacak, biz çalışmaktan yorulmayacağız. Allah doğruların yardımcısıdır. Allaha emanet olunuz” dedi.

Bu haber toplam 5550 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT