Salih Bayraktar, Sarıyerlilerin tapu sorununu prompterdan okudu

Salih Bayraktar, Sarıyerlilerin tapu sorununu prompterdan okudu
HaberTürk canlı yayınına katılan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer’in en önemli sorunu olan mülkiyet meselesini bile önüne konulan prompterdan okuması konuya ne kadar uzak olduğunu gösterdi.

Haber Türk’te canlı yayın programına çıkan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın Sarıyer’in en önemli sorunu olan mülkiyet meselesini bile önüne konulan prompterdan okuması konuya ne kadar uzak olduğunu gösterdi. 

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Haber Türk'e konuk olan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, Esra Boğazlayan’a projelerini anlattı. Bayraktar, Sarıyer’in tapu sorununu bile önüne konulan ekrandan okumakta zorlandığı dikkatlerden kaçmazdı. Kendisini her fırsatta "İmar Barışı’nın mimarı" olarak lanse eden ve neredeyse tüm seçim kampanyasını bunun üzerine kuran Salih Bayraktar’ın bu konuyu bile prompterdan okuması yayını izleyenler tarafından eleştiri konusu oldu.

AK Parti İlçe Başkanlığını Ferahevler’den Sarıyer Merkez’deki lüks bir yalıya taşıyan Bayraktar’ın yaklaşık 200 bin kişinin yaşadığı gecekondu mahallelerinin mülkiyet sorununa ne kadar yabancı olduğu da ortaya çıktı.

Bu haber toplam 5174 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT