Salıcı adaylığını açıklıyor

Salıcı adaylığını açıklıyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteğini alan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı adaylığını açıklıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteğini alan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı yarın (Cuma) saat 11.00’de 39 ilçe başkanıyla birlikte 13 Mayıs'ta gerçekleşecek olan İl Kongresi için adaylığını açıklıyor.

Sarıyer Manşet’in sağlam kaynaklardan aldığı bilgilere göre; CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı salı günü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da biraraya geldi. Görüşmede Salıcı, Kılıçdaroğlu’na 13 Mayıs'ta gerçekleşecek olan il kongresinde aday olmak istediğini söyledi. Kılıçdaroğlu’nun da Salıcı’ya “Çalışmalarından memnunum, örgütlerden gelen memnuniyetleri de göz önünde bulundurarak bundan sonraki süreçte de seninle birlikte çalışmak istiyorum” dediği öğrenildi.

İlçe Başkanlarının da desteğini aldı
Kılıçdaroğlu’ndan olumlu işaret alan Salıcı çarşamba günü, İl Başkanlığında İlçe Başkanları ile toplantı yaptı. Toplantıya 39 İlçe Başkanının 34‘ü katıldı, 3 ilçe başkanı temsilci gönderirken, 2 İlçe Başkanının il dışında olması nedeni ile katılamadığı bilgisine ulaşıldı. 19.00’da başlayan ve saat 22.30 sularında sona eren toplantıdan ilçe başkanlarının, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’ya tam desteği çıktı.

Adaylığını açıklıyor
Önce Kılıçdaroğlu’nun ardından da ilçe başkanlarının desteğini arkasına alan Salıcı, yarın (Cuma) saat 11.00’de CHP İstanbul İl Merkezi’nde kendisine destek veren ilçe başkanları ve CHP örgütü ile birlikte düzenleyeceği basın toplantısıyla, 13 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirilecek CHP İstanbul İl Kongresi için adaylığını açıklayacak. Salıcı, basın toplantısında CHP’deki değişime ilişkin görüşlerini ve İstanbul’a yönelik projelerini de paylaşacak.

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum