Sahne sırası bu kez Giresunlulardaydı

Sahne sırası bu kez Giresunlulardaydı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın birlikte organize ettikleri Sarıyer’deki Ramazan etkinliklerinde bu kez Giresunlular sahneye çıktı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıyer’de düzenlediği Ramazan etkinliklerindeki yöresel gecelerde bu kez Giresunlular bir araya geldi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın koordinatörlüğünde, Giresun Dernekler Federasyonu'nun organize ettiği geceye Sarıyerliler de büyük ilgi gösterdi. İstinye Tersane Alanı’nda toplanan binlerce kişi Gizem Kara’nın türküleriyle gecenin geç saatlerine kadar eğlenme fırsatı buldu.  

giresun1.jpg

Giresunlulardan Hüseyin Özdemir’e teşekkür
Halk oyunları ile başlayan gecede Giresun Dernekler Federasyonu temsilcileri sahneden Sarıyer’deki herkesi bu etkinlikler çerçevesinde birleştirdiği için İBB Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teşekkür etti. Milletvekili İsmail Safi ile birlikte sahnede konuşma yapan Hüseyin Özdemir, etkinliğe ilgi gösteren Giresunlulara teşekkür etti. 

giresun4.jpg

İstinye’yi bu kez Gizem Kara coşturdu
Konuşmaların ardından Giresun’un yöresel sanatçısı Gizem Kara sahneye çıktı. Güzel şarkıcı sahne performansı ve söylediği hareketli şarkılarla binlerce kişiyi coşturdu. Halayların çekildiği gecede eğlence geç saatlere kadar devam etti. Gecenin sonunda AK Parti Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Emine Küçük Gizem Kara’ya performansından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

giresun3.jpg

giresun2.jpg

Bu haber toplam 9816 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT