Sahada zorlanan AK Parti, Sarıyer’de strateji değiştirdi 

Sahada zorlanan AK Parti, Sarıyer’de strateji değiştirdi 
Seçimlere bir aydan kısa süre kala, yapılan anketlerde Sarıyer’de umduğunu bulamayan AK Parti kampanyadaki stratejisini değiştirdi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere bir aydan kısa süre kala, yapılan anketlerde Sarıyer’de umduğunu bulamayan AK Parti, kampanya stratejisini değiştirdi. AK Parti’nin yeni stratejisi; yandaş medya üzerinden servis edilecek iftira haberlerle Sarıyer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Genç’i yıpratmak olacak.

Anketlerde düşük çıkan ve ekonomik kriz nedeniyle de halktan yoğun tepki aldığı için sahada seçim çalışması yapmakta zorlanan AK Parti, Sarıyer’de stratejisini değiştirdi. AK Parti’nin yeni stratejisinde ise hükümete yakın havuz medyası üzerinden servis edilecek ve sadece iddialara dayandırılan iftira haberlerle CHP’li Sarıyer Belediyesi yıpratılmaya çalışılacak. Tek bir gazetede yayınlanacak olan haberler ise tüm yandaş medyaya da servis edilerek, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç hakkında yoğun bir karalama kampanyası yapılacak. Haberlerin çıktığı bu gazeteler ise Sarıyer’deki tüm mahallelerde ücretsiz dağıtılacak.  

STAR GAZETESİ ÇİRKİN OYUNA BAŞLADI

Tüm bu stratejiye göre oynanacak olan oyun iki gün önce başladı. AK Parti eski MKYK Üyesi Ethem Sancak'a ait Star Gazetesi’nin son iki gündür hiçbir belgeye dayandırmadan çıktığı manşetler ve binlerce gazetenin AK Parti teşkilatları tarafından ücretsiz bir şekilde Sarıyer’de dağıtılması ise oynanmak istenen oyunu ortaya çıkarttı.

Star Gazetesi, Belediye Başkanı Şükrü Genç’in makam aracı ile ilgili gerçekdışı rakamlar ve Ayazağa’daki belediyeye ait boş bir arazinin meclis kararı ile SGK’ya devrini sadece AK Partililerin iddialarına dayandırarak haber yaptı. Binlerce Star Gazetesi, AK Parti teşkilatları tarafından ücretsiz bir şekilde mahallelerde dağıtılırken, bu iddialar yine hükümete yakın ATV, A Haber, Yenişafak, Akşam Gazetesi, Sabah Gazetesi ve haber sitelerine de servis edildi. AK Partili kaynaklardan alınan bilgilere göre; bu tür karalama haberlerine ise devam edilecek. 

Bu haber toplam 4208 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT