Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'ndan İASKF'ye ziyaret

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'ndan  İASKF'ye ziyaret
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, başkanlığını Ali Düşmez’in yaptığı İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

 

Sarıyer Devlet Hastanesi’nin temel atma töreni için Sarıyer’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu İASKF Orhan Saka Amatörler Evi’ni de ziyaret etti.

iaskf3-001.jpg

İASKF Başkanı Ali Düşmez ve yönetim kurulu üyeleriyle kahvaltı yapan Bakan Müezzinoğlu, spor camiasından özellikle amatörlerle ilgili bilgi aldı. Ziyaret sırasında Federasyon Kurucuları ve Onur Kurulu Üyeleri Kemal Bektaş ve Orhan Saka, Genel Sekreter Ali M.Tanrıyaşükür, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Karaman ve Hasan Cevahiroğlu, As Başkan Cemalettin İnanç, Kulüplerle İlişkiler Sekreteri Hüseyin Koca ve Amatör Ligler Sorumlusu Osman Ünal ve Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman da hazır bulundular.

iaskf1.jpg
 
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, tadilatı biten Orhan Saka Amatörler Evini gezdi. Daha sonra yapılan görüşmede amatör sporcuların sağlık güvencesini teminat altına alan ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokolün hayata geçmesi ile ilgili ayrıntılar konuşuldu. Yapılması planlanan projelere sıcak baktığını belirten Müezzinoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez’e teşekkür etti.
 
Düşmez, ziyaretin anısına Bakan Müezzinoğlu’na özel olarak yaptırılan bir plaket hediye etti. Müezzinoğlu, ziyaretin ardından federasyon heyeti ile birlikte Orhan Saka Amatörler Evi girişinde toplu fotoğraf çektirerek İASKF'den ayrıldı.

iaskf2.jpg

Bu haber toplam 7221 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT