Saffet Akkoyun: Parayı bulamazsam çeker giderim!

Saffet Akkoyun: Parayı bulamazsam çeker giderim!
Sarıyer Spor Kulübü olağan üstü kongresinde mevcut başkan Saffet Akkoyun tekrar başkanlığa seçildi.

Olağanüstü kongrede yeniden seçilen Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, “Şampiyonluğa oynayacak bir takımın kurulması için en az 20 milyon TL civarında bir bütçenin olması gerekiyor. Herkesin destek olması lazım. Gerekli parayı bulamazsam çeker giderim” dedi.

Sarıyer Spor Kulübü’nün geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü kongresinde aday olmadığı için başkanlık seçimi bir hafta ertelenmişti. İstek üzerine devam kararı alan mevcut Başkan Saffet Akkoyun bir yıllığına daha yeniden başkan seçildi. Yeni yönetim listesinde ise birkaç değişiklik yaşandı. Kulüp binasında yapılan başkanlık seçimine; CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek de katıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldığı başka bir toplantı nedeniyle ertelenen kongreye gelemedi.

kkoyun-ic1.jpg

Saffet Akkoyun’a teşekkür

Kongrenin divan başkanlığını yapan Sarıyer Spor Kulübü eski Başkanı Hayati Kaptanoğlu, “Kulübümüze sahip çıkan fedakar Saffet Akkoyun Başkanıma yaptıkları ve bundan sonra yapacakları için teşekkür ediyor, kendisine şükran duyuyorum. Bir kez daha yeni yönetimimizin Sarıyer için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Gökan Zeybek yeni yönetime başarılar diledi

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, “Sarıyer Spor Kulübü, köklü tarihiyle ve kazandığı kupalarıyla başarı ortalaması son derece yüksek. Futbol endüstrisindeki gelişmelere paralel olarak arzu ettiğimiz yerde olmadığımızı üzülerek görüyoruz. Ancak uzun yıllardır kulübümüze başkanlık eden Saffet Akkoyun ve Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç'in, daha yukarılarda bulunmamız adına ciddi katkıları bulunuyor. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de aynı hedef doğrultusunda çalışmalar yapılacak. Kongremizin bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

akkoyun-ic1.jpg

Akkoyun: “Parayı bulamazsam çeker giderim”

Yeniden başkan seçilen Saffet Akkoyun ise, “Ben 72 yaşına geldim. 80 yaşına kadar burada kalacak değilim. Bu yüzden camia içerisinden birilerinin alttan yetişmesi gerekiyor. Nasıl ki futbolcu yetiştiriyorsak, aynı şekilde kendi evlatlarımızdan da başkan çıkarmamız lazım. Ayrıca kulübümüze düzenli olarak gelir getiren bir takım işlerin yapılması gerekiyor. Şampiyonluğa oynayacak bir takımın kurulması için en az 20 milyon TL civarında bir bütçenin olması gerekiyor. Altyapı için de yaklaşık 4 milyon TL lazım. Sağ olsun Sarıyer Belediye Başkanımız elinden geldiğince destek veriyor. Ancak bu birkaç kişinin desteği ile olmaz. Sarıyerlilerin desteği gerekiyor. Gerekli parayı bulamazsam çeker giderim” dedi.

Sarıyerlilere kötü söz yakışmaz

Yapılan kötü tezahüratlar nedeniyle Sarıyer’in aldığı para cezalarına da değinen Akkoyun, “Taraftarlarımızın kötü tezahüratı nedeniyle yaklaşık 250 bin TL para cezası yedik. Değerli arkadaşlar sizlerden bir ricam var. Lütfen bu tarz olumsuz hareketlerden uzak duralım. Kulübe maddi zararının yanı sıra Atatürk’ün izinden giden Sarıyerlilere kötü söz yakışmaz. Önümüzdeki sezon daha dikkatli olmamız lazım. Son olarak kongreye katılan üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçim hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU ASİL
Hakan Şengül
Ferhat Göçer
Hüseyin Kızıltuğ
Atilla Günorta
Arif Odabaşı
Ali Koray Büyükasar
Erol Alp Sucu
Cem Aydın
Cengiz Tabak
İsmail Geçim
Hayri Ülgen
Hayri Derya Gülgeç
Hulusi Hakkı Derici
Ersin Şahin

YÖNETİM KURULU YEDEK
Muammer Akıncı
Sinan Demirci
İzzet Akkoyun
Ünal Kaya
Zafer Öztürk
Varol Aydın
Ümit Kapıcıoğlu
Mustafa Tosun
Onur Yüksel
Hasan Altay

DENETLEME KURULU ASİL
Sezai Büyükdurmuş
Yakup Güngör Mutlu
Erol Yıldırım

DENETLEME KURULU YEDEK
Burak Karagülle
Refik Kesek
M. Semih Kandemir

DİSİPLİN KURULU ASİL
Cemal Ünal Alptekin
Ahmet Sert
Bayram Hayri Tansık
Mustafa Bakır
Hayrettin Dereli

DİSİPLİN KURULU YEDEK
Adnan Hurşutağaoğlu
Fuat Şişman
Alaeddin Pınarbaşı
Ahmet Fil
İhsan Şişman

TFF TEMSİLCİSİ: Saffet Akkoyun
TFF TEMSİLCİSİ (YEDEK): Ferhat Göçer

Bu haber toplam 7585 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT