Sabri Avcı Sarıyer için koştu

Sabri Avcı Sarıyer için koştu
“Çevreci Başkan” sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sabri Avcı, gençlerle birlikte Sarıyer için koştu.
Türkiye’nin en büyük katılımlı kitlesel etkinliği olan, "Vodafone İstanbul Maratonu" kapsamında ÇEVRE, SAĞLIKLI YAŞAM VE SARIYER ORMANLARINA dikkat çekmek isteyen Sarıyer AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı 15 Sarıyerli genç ile birlikte üzerinde tişörtler giysili halde ön yüzünde, "İstanbul'un Akciğerleri Sarıyer! Sabri Avcı" ve sırtlarında "Sarıyer'in kalbi İnsanları ve Belgrad Ormanı! Sabri Avcı" yazılı şekilde Boğaziçi Köprüsünün ortasında bir basın açıklaması yaparak Sarıyer'e dikkat çekildi.

savci5.jpg
 
Çevreci Başkan Sabri Avcı yaptığı açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş ve İstanbul Valimiz Sayın Hüseyin Avni Mutlu ile maraton koşusu yaptık. Hava çok güzeldi. Ambians çok güzeldi. 100 ülkeden ve 100.000 kişi ile Asya'dan Avrupa kıtasına yürüdük. Moraller yüksek, keyifler iyiydi. Dünya incisi İstanbul çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı" dedi.

savci4.jpg

Avcı daha sonra gençlerle birlikte Sarıyer’in maçını izledi.

savci3.jpg

savci2.jpg

savci1.jpg

Bu haber toplam 8230 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT