Saadet Partisi seçim startını İstinye’den verdi!

Saadet Partisi seçim startını İstinye’den verdi!
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim startını İstinye’den verdi.
Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, İstinye Sosyal Tesisleri’ndeki kahvaltıda ilçe yöneticileri ve yerel basınla bir araya geldi. Yerel seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Çetinkaya, daha sonra İstinye’de esnaf ve dernek ziyaretinde bulundu. Çetinkaya Sarıyer adayı için diğer partileri görmek istediklerini söyledi.

saadetic1.jpg

Saadet Partisi yükselişte 
Kahvaltının ardından yaptığı konuşmasında 2014 yerel seçim sürecinde Saadet Partisi’nin duruşunu ve çalışmalarını değerlendiren Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya şöyle konuştu: “Biz Saadet Partisi teşkilatı olarak sürekli çalışan ve gayret gösteren bir partiyiz. Bu nedenle inşallah seçimlerde en iyi adaylarla en iyi sonucu almaya gayret göstereceğiz. Saadet Partisi şu anda yükseliş trendine giren bir parti olarak görülüyor. Televizyonlardaki müzakere ve tartışmalarda bu ortaya çıkıyor. Çünkü Saadet Partisi milli görüşün yegane partisi olarak bu ülkenin gerçekten teminatıdır. Bu ülke için en güzel çalışmaları yapmak için çalışan bir teşkilattır. Ülkeye en iyi hizmetleri yapmıştır ve yapmaya da devam edecektir. Bunu yapacak kapasitesi ve gücü de vardır.”

saadetic2.jpg

“Rüşveti alan da veren de melundur” 
Çetinkaya, kahvaltı sonrası sohbetteki sözlerini şu şekilde sürdürdü; “İktidarıyla ve muhalefetiyle şu anda sistem kokuşmuş durumda. Peki, nasıl olacak da halkımız bu durumdan kurtulacak. Bu işin yolu çok kolay. Biz Refah Partisi döneminde İstanbul’un ve Anadolu’nun çeşitli ilçelerini aldığımızda bizim belediye başkanlarımız ilk önce bir levha hazırlattılar. Levhaya şunu yazdırdılar; “Rüşveti alan da veren de melundur.” Bu tabelayı belediyenin girişine astılar. Rüşvetin kesinlikle reddedildiği ve kaldırıldığı bir dönemdi. Adam kayırma da yandaşlık da bir rüşvettir. Belediye başkanlarımız daha sonra ikinci bir tabela daha hazırlattılar ve ona da “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” yazdırdılar. Biz olaya böyle bakıyoruz. Biz yetimin hakkını kimseye yedirmeyen bir anlayışın mensuplarıyız.”

saadetic3.jpg
Sarıyer Manşet Gazetesi'nin son sayısını dikkatle okuyan Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya Sarıyer Belediyesi'ndeki yolsuzluklara dikket çekti.
 
Hizmeti ibadet olarak görüyoruz
Halka yapılan hizmeti bir ibadet görevi gibi gördüklerini söyleyen Çetinkaya, “Biz belediye başkanı olduğumuz yerde halkın başkanı değil halkın hizmetçisiyiz. Bunları söylerken yaptıklarımızı anlatıyoruz. Bundan sonra da bunları yapacağız. Milli görüş belediyeciliği efsanesi inşallah bu seçimlerde tekrar geri dönecek. Biz inanıyoruz ki halkımız bu usulsüzlüklerden, adam kayırmalardan, rüşvetten, israflardan, belediyelerin içinde bulunduğu borç batağından ancak ve ancak milli görüşün partisi olan Saadet Partisi’nin kurtaracağına inanıyoruz. Bundan dolayı bu kahvaltıda bugün Sarıyer’deyiz ve diğer ilçelerimizi de daha önce dolaştık" dedi.

Çetinkaya konuşmasının ardından basının sorularını yanıtladı. Sarıyer’de çıkartacakları aday ile ilgili de stratejik olarak diğer partileri beklediklerini söyledi. 
 
Kahvaltıda Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Şükrü Dural, Saadet Partisi İl Yönetimi’nden Burhan Satır, İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Bal, Saadet Partisi İlçe Sorumlusu Necati Ermiş, Eski İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç ve Saadet Partisi yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi. Saadet Partililer daha sonra İstinye’de esnaf ve dernek ziyaretleri yaptı. 

Bu haber toplam 7891 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT