Saadet Partisi muhtarlarla buluştu

Saadet Partisi muhtarlarla buluştu
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer’deki muhtarlara ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine İstinye’deki Büyükşehir Sosyal Tesisleri’nde sabah kahvaltısı verdi. Saadet Partisi İl Başkanı Selman Esmerer’in de katılması beklenen kahvaltıya onu temsilen İl Başkanvekili Bekir Demirkaya ve İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç ile çok sayıda ilçe yöneticisi katıldı.



Kılıç, “Sarıyer’i CHP’den alacağız”
Toplantının açılış konuşmasını yapan SP Sarıyer İlçe Başkanı M. Gazi Kılıç, sivil toplum kuruluşları, basın ve muhtarlıkların toplumla iç içe bulunan kişi ve kuruluşlar olması nedeniyle büyük önem taşıdığını, kendilerinin de parti olarak bunun bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Sarıyer’in özellikle mülkiyet sorunu üzerinde durulması gerektiğini vurgulayan Kılıç, Saadet Partisi’nin bu gibi sorunları oy toplamak için kullanmak yerine çözümünü kolaylaştırıcı plan ve projelere destek vermekten yana olduklarını belirti. Kılıç, “2014 seçimlerinde CHP’den mutlaka Sarıyer’i alacağız. Artık AKP’ye oy vermezseniz CHP gelir, CHP’ye oy vermezseniz AKP gelir anlayışını değiştireceğiz” dedi.



Demirkaya, “Türkiye’de işler iyi gitmiyor”
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanvekili Bekir Demirkaya ise 2B ve dönüşüm yasasıyla ilgili hükümete yüklendi. Demirkaya, “Vatandaş zaten perişan, 2B’yi alacak gücü yok. Türkiye’de işler iyi gitmiyor. Türkiye’de herkes görevini yapsa Saadet Partisi iktidar olur. Çünkü herkes görevini yaparsa gazeteci doğruları yazarsa, muhtarlar veya devlet yetkilileri vatandaşlarımızı en güzel şekilde bilgilendirirse tüm gerçekler ortaya çıkacak ve adres Saadet Partisi olacaktır. O zaman biz muhalefet dahi yapmasak yine de iktidar olabiliriz” dedi.



Muhtarlardan teşekkür
Konuşmalardan sonra muhtarlara söz verildi. Mikrofonu alan muhtarlar kendilerine verdikleri değerden dolayı Saadet Partisi’ne teşekkür ettikten sonra, mahalleleri ve Türkiye’nin genel gidişatı ile ilgili konulara değindiler. Kocataş Muhtarı Ferda Yıldırım mülkiyet konusunda dert yanarken oldukça dolu olduğu gözlendi. Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz ve Poligon Muhtarı Hasan Kılıçöz de yine mülkiyet konusuna değindiler. İstinye Muhtarı Mehmet Hançer ile Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak da konuşmalarında bu programdan dolayı Saadet Partisi Sarıyer İlçe Teşkilatı'na teşekkür ettiler.

Başkan M. Gazi Kılıç muhtarların söylediklerini tek tek not ettikten sonra katıldıkları için herkese teşekkür etti.













Bu haber toplam 5154 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT