Saadet Partisi çalışmalara başlıyor

Saadet Partisi çalışmalara başlıyor
Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Serdar Kılıç, İlçe Başkan Yardımcısı Muammer Yüksel ve Turan Başaran ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Kılıç, “Milli İttifak barajı aşacaktır” dedi.
7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Büyük Birlik Partisi ile ittifak yapan Saadet Partisi çalışmalara başladı. Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden Saadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Serdar Kılıç, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerindeki çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.
 
BBP Sarıyer İlçe Başkanı Ömer Çakır ve yönetimi ile toplandıklarını belirten SP İlçe Başkanı Serdar Kılıç, “Çalışmalarımıza başlıyoruz. Halkımızla birebir yapacağımız çalışmalarla Milli İttifak barajı aşacaktır. Üretimin arttığı, işsizliğin olmadığı bir Türkiye için halkımızın desteğini alacağımıza inanıyoruz” dedi.
 
Sarıyer’in içinde bulunduğu İstanbul 2. Bölge adayları ile ilgilide bilgi veren Kılıç, “1. Sırada SP İstanbul İl Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcımız Birol Aydın yine 2. Sırada ise yine BBP İl Başkanı Fikret Daş bulunuyor. Listemizde çok değerli isimler var” dedi.

Bu haber toplam 4484 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT