SA-DER'den miniklere sertifika

SA-DER'den miniklere sertifika
Sarıyerliler Derneği resim, bale ve piyano kursu öğrencilerine Sarıyer Halk Eğitimi Merkezi'nde yapılan gecede sertifikalarını verdi.

Dernek bünyesinde bale ve piyano eğitimi alan minik kursiyerlerin sahne aldığı gecede dans ve piyano gösterilerinin yanı sıra resim öğrencilerinin de çalışmaları sergilendi. 

 
Gecenin sonunda tüm kursiyerlere sertifikaları verilirken, kısa bir konuşma yapan Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu; "1992 senesinden beri yüzleri bulan sayıda çocuğumuza çeşitli branşlarda sanat eğitimi verdik, bizim derneğimiz çatısı altında ilk kez sanatla tanışan bir çok çocuğumuz şu an büyüdüler ve konservatuvara seçilenler var, sanat çalışmalarını sürdürenler var. Bunları görmek bize derneğimiz adına çok büyük gurur veriyor şeklinde konuştu.
 
hayati_kaptanoglu_ic1.jpg
 
Sarıyerliler Derneği'nin Sarıyer’de yaşayan herkesin derneği olduğunu belirten Kaptanoğlu, bu dernek faaliyetlerini kültür, dayanışma ve sanat derneği olarak sürdürmekte ve bundan sonrada öyle olacaktır. Sarıyerliler’den beklentimiz bize daha fazla destek olmalarıdır. Bu eğitim faaliyetlerinin ve nihayetinde düzenlenen bu gecenin görünmez kahramanları çocuklarımızın anneleri ve eğitmenleridir, çok büyük emek ve özveri isteyen bu çalışmayı yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 4829 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT