Rusya Ligi Mücadelesi

Rusya Ligi Mücadelesi
Şampiyonluk mücadelesinin sonuna doğru yaklaşan Rusya liginde, Lokomotif Moskova bu yıl ipi göğüsleyecek gibi görünüyor.

Spartak Moskova'nın önünde 6 puan farkla lider olan Lokomotiv Moskova, son haftalara doğru emin adımlarla şampiyonluğa doğru yürüyor. Ancak ligde her ne kadar şampiyonluk artık belli olsa da şampiyonlar ligi için heyecan oldukça büyük bir çekişmeye sahne oluyor. Özellikle Spartak ve CSKA Moskova ile birlikte Zenit ve Krasnodar takımları şampiyonlar ligine gitmek için büyük bir mücadele veriyor.

Rusya Liginde Maçlar

Son haftalara yaklaşılırken Rusya ligi oldukça çekişmeli bir hale gelmiş durumdadır. Şampiyonluk mücadelesinin ötesinde özellikle şampiyonlar ligine katılmak için gerçekleştirilen mücadele, sporseverler adına ligi daha keyifli bir hale getirmektir. Ayrıca dünyanın her noktasından birçok bugünkü maç da yine sporseverlere liglerdeki heyecanı yaşatmaya devam ediyor.

Türkiye süper ligi ile birlikte Avrupa'nın farklı liglerinden ve dünyanın birçok farklı noktasında ligler son haftalara yaklaşırken, kilitler de yavaş yavaş çözülüyor. Tüm maçların canlı sonuçları ve bitmiş skorları en iyi şekilde ve rahatlıkla güncellenmiş olarak öğrenmek için skorexpress sitesini kullanabilirsiniz. Göz yormayan bir ana temaya sahip olan site, tüm ligler ve içerisindeki takımlar hakkında en detaylı bilgileri verirken, sadece futbol değil aynı şekilde basketbol noktasında da en güncel bilgileri sunmaktadır.

Rusya Liginde Küme Düşme Potası

Şampiyonluk ve şampiyonlar ligine katılma mücadelesi ile birlikte aynı biçimde Rusya liginde küme düşme potası da oldukça kızışmış durumdadır. Bir alt lige düşmeyi istemeyen takımlar bu konuda çekişmeli bir rekabetin içine girmiş görünüyor. Son haftalara gerilirken sadece Rusya liginde değil aynı zamanda dünyanın birçok farklı noktasındaki ligler açısından üst ve alt sıralardaki heyecan sporseverler kadar bahis severler için de heyecanı artırmaya devam ediyor.

Bu haber toplam 2418 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT