Rumeli Kavağı'nda minibüs isyanı!

Rumeli Kavağı'nda minibüs isyanı!
Sarıyer’deki minibüs hatlarında yapılan havuz sistemi birçok mahallede aksaklığa neden oluyor.

Sarıyer’de düzenlenen havuz sitemi ile minibüs hatlarında yapılan değişiklik birçok mahallede aksaklığa neden olurken vatandaşlar büyük mağduriyet yaşıyor. Bunların en başında ise Rumelikavağı geliyor. 

Sarıyer Minibüsçüler Kooperatifi'nin denetim yapmaması nedeniyle minibüsçülerin keyfi çalışma sistemi vatandaşların ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor. Havuz sistemi nedeniyle sürekli mağdur olduklarını belirten Rumeli Kavağı sakinleri, “Eskiden 4 araç vardı ama saatleri belliydi. Şimdi araç sayısı 8’e çıkmasına rağmen gerekli hizmeti alamıyoruz. Özellikle akşam saatlerinde nöbet tutmuyorlar. Keyfi bir çalışma var” diye konuştular.

Minibüsçülerin keyfi çalışması halkı mağdur ediyor
sinan_demirci.jpgKonuyla ilgili açıklama yapan Rumeli Kavağı Muhtarı Sinan Demirci ise, “Denetim yok. Keyfi bir çalışma var. Akşam saatlerinde kimse nöbet tutmuyor. Minibüsçüler Kooperatifi de üstüne düşeni yapmayınca mağduriyeti halk yaşıyor. Nöbet tutmadıkları için mahalle sakinleri bazen Sarıyer’den Kavak’a taksiyle gelmek zorunda kalıyor. Normalde Ferahevler’e kadar gitmesi gereken minibüsler yolcu az olduğu zaman Hacıosman’da bırakıyor. Mahalle olarak imza kampanyası ile gerekli yerlere şikâyetimizi yapacağız. Madem bu sistemi getirdiler, gerekli denetimleri de yapsınlar halkı mağdur etmesinler” dedi.

Bu haber toplam 16995 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum