Rize Vakfı Orhan Keçeli ile devam

Rize Vakfı Orhan Keçeli ile devam
Rize Vakfı'nın 13. Olağan Genel Kurulu Çayırbaşı’nda yer alan Vakıf Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Önceki yıllarda olduğu gibi Rize Vakfı Genel Kurulu için Vakfın sosyal tesislerinde bir araya gelen Rizeliler güne sohbetlerin yapıldığı, özlemlerin giderildiği bir kahvaltıyla başladılar. Havanında güzel olmasıyla bahçede gerçekleşen kahvaltıya Rize Vakfı Kurullarında yer alan üyeler ile eski siyasetçiler ile iş dünyasından davetliler katıldı. Ancak katılımın önceki genel kurullara göre daha az sayıda konukla sınırlı olduğu gözlerden kaçmadı.
 
Çoğunluğun aranmadığı öğleden sonraki Genel Kurul öncesi, Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, Türkiye’de basının içinde bulunduğu durumu anlatan eleştirel bir konuşma yaptı. Muharrem Keçeli’nin Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurulda Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli, resmi kuruluşu 1989 olan Vakfın kuruluşunda yer alan rahmetli Ziya Kalkavan ve ebediyete intikal eden diğer kurucuları rahmetle anarak söze başladı.
 
Keçeli, “Vakıf senedi hükümlerine göre 2 yılda bir seçimli olmak üzere her yıl genel kurulumuzu yapıyoruz. Bugünde 13. genel kurulumuzu yapmış olacağız. 1989 yılından günümüze başta eğitim olmak üzere her etkinliğine maddi manevi katkıda bulunan, desteğini esirgemeyen ve vakfımızın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
 
Her dönem olduğu gibi bu kez de yeterince verimli olamayan, toplantılara iştirak edemeyen 2-3 arkadaşın yerine yönetime yeni üye alarak yollarına devam edecek olduklarını belirten Orhan Keçeli’nin 2014- 2016 dönemi için belirlediği ve açık oylama ile belirlenen Rize Vakfının yeni yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluşuyor. 
 
 
Orhan Keçeli, Sedat Tavukçuoğlu, Cengiz Kaptanoğlu, Osman Toprak, Mahmut Ekşi, Mehmet Akdağ, Engin Baltacı, Rıdvan Kartal, Sıtkı Mataracı, Hakkı Kalkavan, Ahmet Güryüz Ketenci, Pınar Türenç, Ali Rıza Mete, Muhammet Şahin, Çetin Taşkent, Özcan Sümer, İbrahim Dumankaya, Turhan Saraloğlu, Faruk İhsan İshakoğlu, Mehmet Fethi Kopuz, Hüseyin Avni Sipahi, Murat Kamil Gümüş, Abdürrahim Albayrak, Hüseyin Karaahmetoğlu, Fazlı Yıldırım, Temel Eryılmaz, Onur Yavuz, Mustafa Saral, Osman Biberoğlu ve İshak Koçoğlu, 

Denetim Kurulu ise İbrahim Eyüpoğlu, Cemil Başoğlu, Sadık Tavukçuoğlu, Oğuzhan Yıldırım, Hızır Aslıyüksek, Şeref Yaroğlu, Çayhan Dervişoğlu ve Mehmet Gerz’den oluştu.
 

Bu haber toplam 14641 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT