Rıfat Elmas; “CHP’lilerin kucaklaşma günü olacak”

Rıfat Elmas; “CHP’lilerin kucaklaşma günü olacak”
CHP’li Rıfat Elmas eğilim yoklamasıyla ilgili, “O gün bayram havasında geçecek ve CHP’lilerin kucaklaşma günü olacak” dedi.

CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Rıfat Elmas, önümüzdeki günlerde yapılacak olan eğilim yoklamasıyla ilgili Sarıyer Manşet’in sorusuna şu şekilde cevap verdi; “Eğilim yoklamasının parti örgütümüze seçim öncesinde bir dinamizm getireceğine inanıyorum. Bu bir yarıştan öteye Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli üyelerinin bir araya geleceği güzel bir gün olacak. Bir bayram havası olacak. Sarıyer’de büyük bir gururla sürdürdüğümüz iktidarımızı İstanbul’a hakim kılmak için kucaklaştığımız ve tek yürek olacağımız bir gün olacak. Sarıyer zaten bizim İstanbul’da bizim olacak. Yıllardır bu partinin her kademesinde mücadele veren birisi olarak, bu düşüncelerle bu yola çıktım. Parti örgütümün sağduyusuna güvenerek tüm yoldaşlarıma başarılar diliyor ve CHP sevdalısı parti üyelerimden desteklerini bekliyorum” dedi.

Tüm Sarıyerlilerin yeni yılını da kutlayan Rıfat Elmas, 2019’un tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. 

Rıfat Elmas kimdir?

Aslen Sivas Zaralı olan Rıfat Elmas, çocukluğundan bu yana CHP Sarıyer’de siyaset yapıyor. 2009 seçimlerindeki katkılarıyla bilinen Elmas, üç dönem ilçe  yönetiminde görev yaptı. Sırasıyla İlçe Sekreterliği, Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, İdari İşlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerini başarıyla yürüterek, yerel ve genel seçimlerde önemli görevler üstlendi. 

İnsan ilişkilerinde ve sivil toplum örgütlerinde de etkili olan Elmas, İstanbul Minibüsçüler Odası’nın da yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra, Sarıyerliler Derneği yönetimi, Atatürkçü Düşünce Derneği Üyesi, Sivas Zara Bektaş Köyü Yönetim Kurulu üyesidir. Elmas ayrıca madde bağımlılığına karşı mücadelesiyle bilinen Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Derneği’nde de sekreterlik yapıyor.

Halen toplu taşımacılık alanında çalışan Rıfat Elmas evli, iki erkek bir kız çocuğu babasıdır.

Bu haber toplam 8563 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum