Reşitpaşa'dan önemli galibiyet 3-1

Reşitpaşa'dan önemli galibiyet 3-1
İstanbul Süper Amatör Ligi 3. Grup'ta mücadele veren Reşitpaşaspor önemli bir galibiyet aldı. 3 – 1

 

5.sıradaki Reşitpaşaspor ile 8.sıradaki İst.Sinopspor mutlak galibiyet parolası ile maça çıktılar. Puana daha çok ihtiyacı olan düşme hattındaki İst.Sinop idi. Müsabakaya iyi başlayan tarafta İst.Sinopspor’du. İlk 15 dakika Reşitpaşaspor sahasına yıkmayı başaran İst.Sinopspor maçta üstünlük sağlayacağı sinyallerini verdi.
 
Ancak 18. dakikada Reşitpaşaspor'un 11 No’lu futbolcusu kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu cömertçe harcadı.
39.dakika da Reşitpaşasporlu Murat’ın rakip ceza sahasının sol tarafından yaptığı ortayı defansın uzaklaştıramaması üzerine 11 no’lu futbolcunun önüne düşen topa sol dış vurarak Reşitpaşasporu 1 – 0 öne geçiren golü attı.

resitpasa_istsinopspor_ic2.jpg
 
42. dakikada İst.Sinopspor'un sol taraftan geliştirdiği atakta 7 No’lu futbolcunun ceza sahası sol çaprazından vurduğu sert şut Reşitpaşaspor direğinde patladı. İlkyarı 1 – 0 Reşitpaşaspor üstünlüğü ile sona erdi.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan Reşitpaşaspor maçın 47. Dakikasında sağ taraftan gelişen atakta rakip defansın ilkyarıda yaptığı hata sonucu önünde bulduğu topa sol dış ile düzgün vurarak takımını 2 – 0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra rakip takım kaybedecek birşey olmadığı düşüncesi ile oyunu Reşitpaşaspor sahasına yıkmaya başladı. İst.Sinopspor'da ikinci yarının başında oyuna giren Kasımpaşaspor altyapısından gelen 1993 doğumlu 13 No’lu futbolcu maçın 65. dakikasında yaklaşık 30 metreden sert ve düzgün bir vuruşla durumu 2 – 1’e getiren golü attı. 

resitpasa_istsinopspor_ic1.jpg

75. dakikada İst.Sinopspor'un 9 No’lu futbolcusu ceza sahası içerisinden vurduğu sert şutu Reşitpaşaspor'un kalecisi güzel bir kurtarışla gole izin vermedi.
 
Ancak maçın 83. Dakikasında İst.Sinopspor'un golünü atan 13 No’lu futbolcunun kaptığı bariz hatada topu kapan kaptan Murat sol taraftan iki kişiyi geçip düzgün ve klas bir vuruşla Reşitpaşasporun 3. golünü attı. 3 - 1 

Bu golden sonra rakip skoru değiştirmek adına mücadele etmesine rağmen sonucu değiştirimeyerek maçtan 3 -1 mağlup ayrıldı.

Bu haber toplam 3590 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT