Reşitpaşa'dan görkemli gece!

Reşitpaşa'dan görkemli gece!
Reşitpaşa Spor Kulübü kuruluşunun 23. Yıl dönümünü Taksim CVK Park Park Bosphorus Otel’de çok sayıdaki davetlinin katıldığı görkemli bir gecele kutladı. Gecede renkli anlar yaşandı.
Siyasetçilerin yoğunluklu olarak katıldığı Reşitpaşa Spor Kulübü kuruluşunun 23. Yıl dönümünün kutlama yemeğinde renkli görüntüler yaşandı. Taksim CVK Park Bosphorus Otel’de düzenlenen geceye; AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Turan, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, ASKF Başkanı Ali Düşmez, Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, AK Parti belediye başkan aday adaylarından Sedat ÖzsoyNurettin Çelikİsmail BülbülSabri AvcıSelami UzunKazım Uğur Kızılaslan, CHP aday adayı Cengiz TamerCengiz Alp ve çok sayıda davetli katıldı.
 
fotogaleri.jpg
 
ara1.jpg
 
Reşitpaşa Spor Kulübünden geleneksel dayanışma yemeği galerisi resim 12
 
Gecenin açılış konuşmasını yapan Reşitpaşa Spor Kulübü Başkanı Adnan Güven, 220 lisanslı oyuncusu ile Reşitpaşa’nın önemli başarılara imza attığını vurgulayarak, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Geceye katkılarından dolayı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Başkan Yardımcısı İlhan Turan’a da Reşitpaşalılar adına teşekkür eden Başkan Güven; “Gecemizde bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Mazisinde birçok başarı ve şampiyonluklarla dolu olan kulübümüzde sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal bir kulüp olma yolunda çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

arabaslik2.jpg
 
Gecede eski Belediye Başkanı Sedat Özsoy’un amatör spor kulüplerine yaptığı yatırımlara da değinildi. CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Reşitpaşa'ya verdiği tesisten dolayı Sedat Özsoy’a teşekkür ederkenAdnan Ayber ise Çayırbaşı’nda yatırdığı ve şuanda tüm amatör spor kulüplerinin faydalandığı Çayırbaşı stadı için Özsoy’a teşekkür etti

arabaslik3.jpg

Gecede söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ise Reşitpaşa Spor Kulübü’nün kendisi için ayrı bir yere sahip olduğuna değinerek, hükümetin amatör spor kulüplerine karşı yaptığı yatırımlara değindi. Osman Aşkın Bak, başarılarından dolayı başta Başkan Adnan Güven olmak üzere tüm kulüp yöneticilerini tebrik etti. 

arabaslik4.jpg

Başkan Adnan Güven konuşmasının ardından kulübe destek verenlere plaket ve isimlerinin yazılı olduğu formaları takdim etti. Gecede açık arttırma usulü satışa çıkartılan kulübün formasını Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, kendi adına bu formayı satın alarak,  kulübe maddi katkıda bulundu. Kulüp Başkanı Adnan Güven Ayber’in bu jestinden dolayı kendisine teşekkür etti.
 
fotogaleri.jpg
 
Reşitpaşa Spor Kulübünden geleneksel dayanışma yemeği galerisi resim 9

Reşitpaşadan geleneksel dayanışma yemeği galerisi resim 6
 
Reşitpaşa Spor Kulübünden geleneksel dayanışma yemeği galerisi resim 10

Reşitpaşa Spor Kulübünden geleneksel dayanışma yemeği galerisi resim 33

Bu haber toplam 8284 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum