Reşitpaşa Süper Amatör’e yükseldi 

Reşitpaşa Süper Amatör’e yükseldi 
1.Amatör Küme 10. Grupta yer alan Reşitpaşa Spor Kulübü A Takım kategorisinde ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Reşitpaşa Spor Kulübü 10 takımın mücadele verdiği grupta ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Süper Amatör lige yükseldi.

Şampiyonluk kutlamasında konuşan Teknik direktör Çetin Kara, “Reşitpaşa 2 yıl önce yine bu kategoride şampiyon olarak bir üst lige yükselmiş fakat maddi imkânsızlıklar nedeniyle lige katılamamıştı. Bu yıl yine şampiyon olmayı başardık. Umarım sponsor bularak finans sorununu çözebiliriz. Bu süreçte desteğini esirgemeyen başkanımız, yönetimimiz ve taraftarımıza teşekkür ederim. Oyuncularımı kutlarım gerçekten iyi çalıştık iyi konsantre olduk ve başardık. Yeniköy Bahçeköy ve İstinyespor’ un da bir üst lige çıkma ihtimali var başarılar dilerim. Ayrıca U 19 yaş kategorisinde maçlarımız devam ediyor. 4 maçın 4 ünü de kazanarak iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Orada da şampiyon olarak ikinci kupayı kulübümüze kazandırmak istiyorum. Hedefimiz sporla gelişen sağlıklı nesiller yetiştirmek” dedi.

resitpasa-ic1-001.jpg

resitpasa-ic2-001.jpgresitpasa-ic3.jpgresitpasa-ic4.jpg

 

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 9231 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum