Reşitpaşa şampiyonluk kupasını aldı

Reşitpaşa şampiyonluk kupasını aldı
Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan ederek Süper Amatör Ligi’ne yükselen Reşitpaşa Spor Kulübü, Şehzadebaşıspor maçı öncesinde şampiyonluk turu atarak kupasını aldı.

Şehzadebaşıspor maçı öncesinde şampiyonluk turu atan Reşitpaşa Spor Kulübü, şampiyonluk kupasını ise Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu üyesi olan Ali Düşmez’in elinden aldı. Çayırbaşı Stadı’nda düzenlenen kupa törenine TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, Türkiye Futbol Vakfı Başkanı Aydoğan Cevahir, Sarıyer Belediyesi Spor Müdürü Sibel Aki, Reşitpaşa Muhtarı Celal Selim, TUGVA Sarıyer Temsilcisi İlyas Tanrıverdi ve çok sayıda kişi katıldı.

Başkan Adnan Güven, “Tek yürek olduk şampiyonluğa ulaştık”
Başkan Adnan Güven Sarıyer Manşet’e yaptığı açıklamada güzel bir sezon geçirdiklerini belirterek,  “18 haftalık maraton sonunda mutlu sona ulaştık. Reşitpaşa Spor Kulübü, yönetimi, teknik ekip ve futbolcularımız tek yürek oldular. Reşitpaşa’daki bu birlik ve beraberlik ruhu bize şampiyonluğu getirdi. Çok mutluyuz. Burada emeği geçen Teknik Direktör Çetin Kara, Kaleci Antrenörü Murat Özdemir, Koordinatörlerimiz Aydın Akpul, Selami Çakır ve Özcan Çeken, futbolcularımıza ve bizden desteğini esirgemeyen Reşitpaşa’lı komşularımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tür başarılara hep birlikte imza atacağız inşallah” dedi.

resitpasa-ic1.jpg
resitpasa-ic2.jpg

Şampiyon Reşitpaşa taraftarının önünde Şehzadebaşıspor’u da 4-0 yendi. 

Bu haber toplam 8436 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT