POLİS ÇAYIRBAŞI’NDA KISKIVRAK YAKALADI: ÜZERİNDEN BUNLAR ÇIKTI

POLİS ÇAYIRBAŞI’NDA KISKIVRAK YAKALADI: ÜZERİNDEN BUNLAR ÇIKTI
Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Ekipleri, Çayırbağı Mahallesi’nde yaptığı başarılı operasyonla çeşitli suçlardan 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.E’yı kıskıvrak yakaladı. M.E’nin üzerinden çıkanlar ise şoke etti.

Sarıyer Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Son aylarda yaptığı başarılı operasyonlarla uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası haline gelen Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Ekipleri, bu kez Çayırbağı Mahallesi’nde M.E’yi üzerinde çok miktarda uyuşturucu ve ruhsatsız silahla birlikte kıskıvrak yakaladı. 

Üzerinde çıkanlar şoke etti

Asayiş Büro Ekipleri tarafından gözaltına alınan M.E’nin üzerinde yapılan aramalarda 16 fişek bonzai, 4 fişek toz esrar, 37 fişek eroin ve bir adet de ruhsatsız tabanca bulundu. 

18 yıl kesinleşmiş hapis cezası var

Yapılan GBT sorgusunda ise M.E’nin çeşitli suçlardan kesinleşmiş 18 yıl hapis cezasından dolayı arandığı anlaşıldı. Sarıyer Emniyet Müdürlüğü tarafından ilk ifadesi alınan M.E savcılığa sevk edildi. Ardından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.E. tutuklanarak, hapishaneye gönderildi.

 

Bu haber toplam 4399 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT