Pınar Spor Kulübü atağa kalktı

Pınar Spor Kulübü atağa kalktı
Sarıyer’in amatör takımlarından Pınar Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Yeniköy’deki Tiryaki Kebap’ta sabah kahvaltısında buluştular.

Geçmiş sezonlara nazaran sosyal başarının yanına bu sezon sportif başarıyı da eklemek isteyen kulüp, yaptığı transferler ile ve özellikle desteğini aldığı Sarı Platform Derneği ile bu sezona bomba gibi hazırlandı.

Olağanüstü kongre ile yönetimde kan tazeleyen spor kulübü, Fantom Ahmet olarak bilinen Sarıyer'in ünlü antrenörü Ahmet Yılmaz ile anlaşarak öncelikle teknik ekibini kurdu. Daha sonra transfer için destek arayışına geçen kulüp, Tiryaki Kebap’tan bir sezonun yakıt ihtiyacı ile forma ihtiyacını giderdi. Sağlık harcamalarını da Sarıyer Belediyesi'nin yaptığı sağlık sigortası ile sıfıra indiren kulüpte, özellikle eski yönetimden başkan Akın Soyak, Genel Kaptan Murat Öztürk, Başkan yardımcısı Rıza Öztürk’e destek olarak Saltık Ailesi, Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Yasin Akın, Burak Özbakır, Cüneyt Gül gibi  isimler yönetim kurulunu oluştururken tamamen örnek bir dayanışma uygulaması sergilendi. Bu dayanışmayı, 25 Nisan Çarşamba günü Tiryaki Kebap'ta yapacağı dayanışma yemeği ile perçinleyecek olan kulüpte cumartesi start alacak lig için futbolcu ve yönetim galibiyete odaklanmış durumda.



SARIPLATFORM SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA
Adını kurulduğundan beri Sarıyer’deki önemli etkinlikler ile duyuran ve Sarıyer’in en aktif ve en desteklenen derneği olarak öne çıkan Sarı Platform, sporun ve sporcunun yanı sıra Sarıyerli gençlerin yanında olmaya Pınar Spor Kulübü ile start verdi. Önümüzdeki yıllarda bu uygulamayı diğer kulüplerle de yapmayı planlayan dernekte keyifler yerinde. İlçedeki diğer spor kulüpleri ile tam bir uyum içersinde çalışan ve içinde barındırdığı Spor Komisyonu ile ilklere imza atan Sarı Platform Derneği sokak basketbolu, futsal (salon futbolu) gibi uygulamaları ile bir ilke daha imza atıyor.



BAŞKAN AKIN SOYAK: KULÜPLER BİRLİĞİ DAHA ETKİN VE ÇÖZÜM BULUCU OLMALI
Sarıyer'deki spor kulüpleri ile ilgili olarak açıklama yapan Kurucu Başkan Akın Soyak; "Sarıyer'deki amatör spor kulüplerinin sorunlarının paylaşılacağı, gelecek planlarının yapılacağı, çatısında siyaset kiremiti olmayan bir yapıya çok acil ihtiyaç vardır. Bu yapı, amatör müsabakalar başlamadan önce mutlaka işlevsellik kazanmalı ve sezon sonuna kadar spor kulüplerimizin dertlerine çare olmak anlamında proje ve fikirler üretmelidir. Artık eskimiş, verimsiz yapılar ve makamlar mutlaka lav edilerek yerlerine spor kulüpleri adına hareket eden ve onları düşünen yapılar getirilmelidir. Bu yapı, yani kulüpler birliği, kesinlikle seçimle işbaşı yapmalı ve birilerinin isteği yada işareti ile olmamalı, demokratik ortamda olmalıdır. Ancak o zaman Sarıyer'deki spor bir adım daha ileri gider" dedi.

YENİ YÖNETİM İLE TİRYAKİ DE KAHVALTI VE SPONSORLUK
Yeni yönetim kurulu, kahvaltıda bir araya gelirken mekanın sahibi Fuat Saltık ve işletme müdürü Sedat Saltık ile bir de sponsorluk anlaşması yaparak ilk icraatını yapmış oldu. Önümüzdeki günlerde spor kulübünün kulüp evi ve bir halı saha çalışması ile çalışmalarına devam edecek olan yönetim de daha şimdiden gelecek sezonun planları yapılmaya başlandı bile. Ayrıca amatör spor kulüpleri maddi olarak yokluk içinde kan ağlarken spora desteklerini esirgemeyen Saltık ailesinin bu davranışı, umarız tüm Sarıyer'e örnek teşkil eder.

Bu haber toplam 7700 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT