Parayı onlar kazanıyor, faturaları belediye ödüyor

Parayı onlar kazanıyor, faturaları belediye ödüyor
Sarıyer Belediyesi'nde bir başıboşluk daha ortaya çıktı.

Sarıyer Belediyesi’ne bağlı sosyal tesislerde kiraya verilen kafeterya ve büfe gibi işletmelerin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını belediyeye ödettikleri ortaya çıktı.

 
Belediyeye bağlı bazı sosyal tesislerdeki kafeterya gibi yerler özel işletme olarak kiralanıyor. Büyük gelirler elde edilen bu tür yerlerin yaptığı kurnazlığı ise şimdiye kadar kimse fark etmedi. Alınan bilgilere göre; bu gibi bazı yerlerin elektrik, su ve doğalgaz faturaları belediye tarafından ödeniyor. Konuyla ilgili şimdiye kadar hiçbir araştırma yapılmadı.
 
Sarıyer Manşet'e ulaşan belediyedeki bazı kaynaklar, “Şükrü Başkan’ın haberi yok. Ama başkan yardımcıları ve müdürlerin buna dikkat etmesi lazım. Belediyede insanlar haklarını almak için günlerdir direnirken, bazıları haksız şekilde faturalarını Sarıyer halkının sırtına yüklüyor. Para kazandıkları yerlerin faturalarını belediye ödüyor. Bu resmen hırsızlıktır. Şükrü Başkanın bu konuya el atmasını istiyoruz. Burada söylersek bizi kovarlar ama sizin aracılığınızla başkanı bilgilendirmek istiyoruz” diye konuştular. (SARIYER MANŞET)

Bu haber toplam 5101 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
4 Yorum