Özsoy: Yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz

Özsoy: Yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz
AK Partili Sedat Özsoy, “Sarıyer’in tapu sorununu halkımızla birlikte çözeceğiz. Yıkmaya değil yapmaya geliyoruz” dedi.

Poligon mahallesinde vatandaşlarla toplantı yapan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyerlilerin dedikodulara inanmaması gerektiğini belirterek, “Sarıyer’de bir güneş doğdu. Mülkiyet konusunda siz nasıl istiyorsanız öyle yapacağız. Hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak tapu sorununuzu çözeceğiz. Çözerken de her şeye sizinle beraber karar vereceğiz. Yeter ki dedikodulara inanmayın. Biz yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz” dedi. 

“Biz mülkiyet konusunda son noktayı koymaya geliyoruz”

poligon6.jpg
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve partililerle birlikte Poligon Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptıktan sonra vatandaşlarla toplantıda bir araya geldi. Mülkiyet konusunda vatandaşlara garanti veren Sedat Özsoy konuşmasında şunları söyledi: “2 aylık süre sonunda sizlerin oylarıyla belediye başkanlık koltuğuna oturduğumda geçmiş yıllarda yapmış olduğumuz çalışmaların devamını sağlayacağız. Muhtarımla da 5 yıl boyunca altyapı, üstyapı dahil bir çok konuda çok güzel hizmetler yaptık. Biz mülkiyet konusunda son noktayı koymaya geliyoruz. Bu konuda tüm altyapımız hazır. Derbent başlıyor, orayı görünce biz de o evlerden istiyoruz diyeceksiniz. 40-50 yıl bu evlerde oturdunuz. Artık huzurlu ve güvenli yaşamanın zamanı geldi.”
 

“Her şeye birlikte karar vereceğiz”

poligon7.jpg

Sarıyer’deki binaların yüzde yetmişinin çürümüş durumda olduğunu vurgulayan Özsoy, “İstanbul’da bir deprem gerçeği var. Hasbel kader bu binalarda oturuyoruz. Hükümetimiz de yaşanılan büyük depremlerden sonra kentsel dönüşüm projeleri ile vatandaşını güven altına almaya uğraşıyor. İlçemizdeki bu çürük binaları gerektiği şekilde düzgün, konforlu, çevresi düzenli binalara dönüştürmeliyiz. Devlet sizden bir şey beklemiyor. İstanbul’un bütün ilçelerinde bu projeler hayat bulmaya başladı. Biz de önümüzdeki günlerde Derbent’te temel atacağız. Sarıyer’de seçildiğimizde, biz yapıcı olarak sizlerin güvende oturacağı binaların projelerini getirip beraber karar vereceğiz” dedi.
 

“3 ayda tapu vereceğiz diyenlere inanmayın”

poligon21.jpg
Vatandaşların yıkım dedikodularına inanmaması gerektiğini belirten Özsoy, “Biz halimizden memnunuz derseniz, sizi burada korumak adına görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Sizi dedikodularla kandırmaya çalışanlara artık fırsat vermeyin. 5 sene önce 3 ayda tapuları vereceğiz diye geldiler, oylarınızı aldılar çekilip gittiler. Belediyenin borcunu 230 trilyona çıkardılar, ne yaptılar bu kadar parayla ortada hiçbir şey yok. Bir temel attılar onu da çürüttüler. Göreve geldiğimizde tüm mahallelerimizi ayağa kaldıracağız. Artık mülkiyet, tapu sorunlarının hepsini siz istediğiniz takdirde çözüyoruz. İstemezseniz, size zarar verecek hiçbir şeyi yapmayacağız. Sarıyer’e bir güneş doğdu, bu konuda gerekli sözleri aldık bu şansı kaçırmayalım. Biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz, biz her zaman sizin yanınızdayız. Kentsel Dönüşüm projeleri halkımız için bir piyangodur. Üç dairesi olana üç daire, bire bir olarak veriliyor” diye konuştu.
 

Muhtar: “Bu sorunu Sedat Özsoy’un çözeceğine eminim”

poligon5.jpg
Toplantıda söz alan Poligon Muhtarı Hasan Kılıçöz ise Sedat Özsoy’un 5 senelik görevi döneminde hep halkın yanında olduğunu söyleyerek “Mücadelesini hep halktan yana yapmıştır. Ben kendisiyle 5 yıl boyunca çalıştım. Yapısını çok iyi biliyorum. Halkımızın sorunlarını çözeceğinden eminim. Projelerinizin yarım kaldığını ve şimdi onlara da devam edeceğinizi biliyorum. Mülkiyet konusunda yaşanılan sorunları da sizin çözeceğinize inanıyorum” dedi. Muhtar Kılıçöz Büyükşehir’in mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı da İBB Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teşekkür etti. 
 
Mahallede ilgiyle karşılanan Özsoy, vatandaşlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 
 
poligon1.jpg

poligon3.jpg

poligon4.jpg

Bu haber toplam 6097 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
2 Yorum