Özdemir: Bu bir ekip işidir

Özdemir: Bu bir ekip işidir
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Maslak, Ayazağa ve Huzur mahallelerinin Sarıyer'e bağlanmasının TBMM'den geçmesinin ardından bunun bir ekip işi olduğunu belirterek ilçe yönetimine teşekkür etti.

Geçmişten günümüze Ayazağa ve Maslak’ın Sarıyer’e bağlanması, ilçeyi yönetenlerin en büyük hayalleri arasında yer alıyordu. Bugüne kadar birçok belediye başkanı bu mahallelerin Sarıyer’e bağlanması konusunda girişimde bulundu ancak başarılı olamadı. Sarıyer’i hem ekonomik, hem de yüzölçümü açısından büyütme başarısı, belediye başkanının dışında bir ilçe yönetimine nasip oldu. Konuyla ilgili Sarıyer Manşet'e konuşan Özdemir’e göre ise, “Bu bir ekip başarısı…”

Sarıyer’in geleceği için ekip ruhuyla hareket ediyoruz
Maslak, Ayazağa ve Huzur mahallelerini de Sarıyer’e bağlayan tasarının TBMM’de yasallaşmasının ardından AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir Sarıyer Manşet'e konuştu. Özdemir, “Bu bir ekip başarısıdır. Bu konuda tüm ilçe yönetimime ve meclis üyelerime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sarıyer’i de, Ayazağa’yı da, Maslak’ı da, Huzur’u da çok güzel bir gelecek bekliyor” dedi.



Sarıyer doğal sınırlarına kavuştu
Konuyla ilgili konuşan Özdemir, “Bu başarı hepimizin başarısıdır, çünkü biz ekip ruhuyla çalışıyoruz ve inanıyoruz ki başarı ekip işidir. Sarıyer'imizde sürdürülebilir bir başarı için yönetim kademelerinde bulunan tüm arkadaşlarımın görev ve sorumluluk bilinci içerisinde her gün bir adım daha ileriye gittiğimiz bir ortam hazırlamak için çalıştıklarını bizzat ben biliyorum. Disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığımızdaki herkes iyi bilir. Teşkilatımızda emeği olan herkes fikir ve önerilerini ifade etmesiyle daha paylaşımcı ve sağlıklı bir iletişim ortamı sağlanmıştır. Ve son olarak bilindiği üzere "Sarıyer doğal sınırlarına kavuştu" Bu ekip ruhu ve dayanışma örneğidir” dedi.

''Aşkın ve sevginin olduğu yerde kavga, gürültü olmaz"
AK Parti içerisindeki birlik ve beraberliğe dikkat çeken Başkan Özdemir, “Sayın Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem'in ve Sayın Genel Başkanımızın birer cümlesiyle duruma vurgu yapmak isterim. ''Aşkın ve sevginin olduğu yerde kavga, gürültü olmaz" ve "sağduyu ile hareket edecek, gerginlik ve krizden medet umanlara prim vermeyeceğiz." demişlerdir. Kendilerine bu manada bütün AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı mensuplarımıza gerekli hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerine ulaşmak, Balkanlar'da, Ortadoğu'da, bütün dünyada etkin olan Başbakanımıza yol arkadaşlığı yapıp yükünü hafifletmek için, her zaman olduğu gibi bundan sonra da aynı ruh ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Özdemir, “Bu üç güzide mahallemizin de katılmasıyla doğal sınırlarına kavuşan Sarıyer’imizi ve Ayazağa, Maslak, Huzur mahallelerini çok güzel bir gelecek bekliyor. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 1897 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT