Özdemir AK Parti teşkilatını uyardı

Özdemir AK Parti teşkilatını uyardı
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir teşkilatını uyardı, “CHP mülkiyeti malzeme olarak kullanıp halkı kandırıyor. Buna karşı uyanık olun” dedi.

AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Armoni Düğün Salonu’nda düzenlenen danışma meclisi toplantısında bir araya geldi. İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu danışma meclisi toplantısına, bine yakın partili katıldı. Toplantıda İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir açılış konuşmasını yaparken, ilçe yönetimi adına AK Parti Sarıyer Belediye Meclis ÜyesiHüseyin Coşgun, kadın kolları ve gençlik kolları çalışmalarını anlattılar. Meclis üyeleri adına konuşma yapan İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıyer’e olan yatırımlarını anlattı.





CHP kongresini eleştirdi
İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir açılış konuşmasında bir taraftan çalışmalarını anlatırken, diğer taraftan CHP’ye yüklendi. Özdemir, “Bu salonda çok yakın zamanda CHP’nin kongresi gerçekleşti. Masalar, sandalyeler, küfürler havada uçuştu. Muhtarlarımızla yaptığımız sohbetlerde bırakın oturmayı, dayak yemeden kurtulduğumuza şükrediyoruz dediler. Oysa bizim kongremizde hepsi vip hizmeti aldılar. Kongremizde profesyonelliğin gereğini yerine getirdik. Bu iki kongrenin farkını halkımız ıskalamıyor. Halkımızın umutlarını boşa çıkartmamak adına daha çok çalışmalıyız” dedi.



“Sarıyer’de 30 bin üyeye ulaştık”
AK Parti teşkilatına çalışmalarını anlatan Özdemir, “Kongreden hemen sonra yeni yönetimimizle birlikte çalışmalarımıza başladık. Bu sürede 5 bin üyemizi ziyaret ettik. Bin 700 yeni üye de partimize katılmış durumda. Şuan 30 bin üyeye ulaştık. Bu başarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Hedefimiz 35 bin üyeye ulaşmak” diye konuştu.

“Sarıyer’e yatırım yapmaya devam ediyoruz”
Başkan Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü; “Sarıyer’de devasa büyüklükte devam eden projelerimiz var. Metro Hacısoman’a geldi, marinalar başladı. Cumhuriyet tarihinde ilk defa hükümetimiz Sarıyer’de tapu dağıtım töreni yaptı. 2004-2012 tarihleri arasında Sarıyer bu kadar hizmeti bir arada almamıştır. Tüm bu projeleri halkımıza anlatmamız gerekiyor. Hastane projesinde müteahhit şantiyesini kurdu iki ay içerisinde imalata başlayacak. Cumhuriyet mahallesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi projesini bitirerek o projeyi de hayata geçireceğiz. Sarıyer’de 4 tane okulumuzu sıfırdan yeniden yaptırıyoruz”.

“CHP’nin halkı kandırmasına izin vermeyin”
Parti teşkilatını uyaran Özdemir, “Amacımız huzurlu bir Sarıyer. Mevcut belediyemiz 2009’da yaptığının aynısını yaparak seçimlere hazırlanıyor. Vatandaşımızı korkutmak, günü idare etmeye çalışıyorlar. Mülkiyet üzerinden farklı bir oyun oynanıyor. Bu mesele ısrarla kaşınıyor. Sebebi de tamamen oy endişesi. Mülkiyet meselesini kullanıp halkı kandırıyorlar. Bu işin garantisi biziz. Problem çözmek bize, üzerini örtmek onlara mahsus bir şey. Uyanık olun CHP’nin mülkiyet konusunda halkımızı kandırmasına izin vermeyin” dedi.



Toplantıda İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç ve Meclis Üyesi Cemil Özbalta da konuşma yaptılar.







Bu haber toplam 2283 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum