Onun da artık binası var

Onun da artık binası var
Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Sarıyer Belediyesi tarafından kendisine tahsis edilen yerin açılışını yaptı.
Muhtarlık binasının olmaması nedeniyle büyük sorun yaşayan ve bu nedenle mecliste yaşanan olaylarla gündeme gelen Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Sarıyer Belediyesi tarafından kendisine tahsis edilen yerin açılışını yaptı.
 
Sarıyer Belediyesi Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi bahçesinde faaliyet gösteren Büyükdere Mahalle Muhtarlığı’nın açılışı yapıldı. Açılışa Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve Büyükdere halkı katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı konuşmasına Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür ederek başladı. Muhtar Yazıcı; ’’Büyükdere’de muhtarlık kazanınca bunun sevincini yaşayamamıştık, bir yerimiz yoktu. Bugüne kadar verdiği tüm desteklerden dolayı Sarıyer’in abisi başkanımız Şükrü Genç’e Büyükdere halkı adına çok teşekkür ederim’’ dedi.
 
‘’Muhtarların çalışma alanları çok önemli’’
Muhtarlıkların demokrasinin temsilcileri olduğunu söyleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç şu şekilde konuştu; ‘’Muhtarlıklar demokrasinin temsilciliği pozisyonundalar. Böyle bir yerin yapılmasının amacı Büyükdere halkına daha iyi bir hizmet verilmesidir. Bölgemiz için muhtarların çalışma alanları çok büyük önem taşıyor.Mahallelerde insanlarla bire bir muhtarlar muhatap oluyorlar. Tüm muhtar arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.’’

Bu haber toplam 3513 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT