One More Sağlık Bandıyla Ağrıya Son!

One More Sağlık Bandıyla Ağrıya Son!

One More Sağlık Bandı yeni teknoloji kullanılarak üretilmiş medikal bir üründür.
Diğer gıda takviyeleri gibi ürün içerikleri sindirim sistemi içerisinde kayba uğramaması için sindirim sistemi By-Pass edilerek direkt kan dolaşımına verilmesi hedeflenmiş ve hızlı bir iyileşme sağlanmaya çalışılmıştır.

İçindeki etken maddeler ve Transdermal Dalga Teknolojisi sayesinde Kinesiyoloji etkisi yaparak enerji düzenlemesi ve iyileşme sağlamayı amaçlamaktadır.

One More Painless Night GLU Sağlık Bandı Uygulanır uygulanmaz ilk yarım saat içinde gelişmiş teknolojisi hücre seviyesinde bedeni canlandırarak, ağrı ve rahatsızlık alanlarını harekete geçirmek ve aynı zamanda enerjiyi arttırmak üzere kaslarınızı ve dokularınızı kullanır.

Aynı zamanda One More Painless Night sağlık bandı, FDA onaylıdır!

OneMore Painless Night GLU’nun Başlıca Faydaları:

  1. Ağrı Kesici,
  2. Vücut Besleyici,
  3. Gerginlik Azaltıcı,
  4. Fiziksel Canlılık Verir,
  5. Kalp, Damar Sağlığını Korur,
  6. Enerji Verir, Dayanıklılığı Artırır,
  7. Daha İyi Konsantrasyon Sağlar,
  8. Sağlıklı Hücre Üretimine Yardımcı Olur,
  9. Stres Düzeyini Azaltır,
  10. Sağlıklı Uyku Sağlar,
  11. Mafsal, Eklem Romatizmalarını Rahatlatır,
  12. Bağışıklık Sistemini Güçlendirir,
  13. Cinsel Fonksiyonları Düzenler.

OneMore Painless Night GLU, içeriğindeki Altın Kore Kırmızı Ginsengi, Saponinler, Glucosamine ve Gümüş İyonları, TTS teknolojisi ile sağlık açısından faydalarının saymakla bitmeyeceği bu bileşenleri, gözenekler vasıtası ile kılcal damarlara ileterek, vücuda entegrasyonunu sağlar.

Enjeksiyon yönteminden sonra en etkili yöntem olan TTS teknolojisi, önümüzdeki dönemlerde, güvenli olması açısından, enjeksiyon yönteminin de önüne geçecektir. İçeriğindeki bu değerli maddeler ile, OneMore Painless Night GLU’yu, bir şifa deryası olarak adlandırabiliriz.

Kliniğime gelen hastalarıma bizzat kullandırdığım OneMore Painless Night GLU, önümüzdeki yıllarda binlerce kişinin sıkıntısına çözüm olacaktır.

DR. Marziye DZADAHIDZE
İÇ HASTALIKLARI & AKAPUNKTUR UZMANI

Peki binlerce kişiye şifa kaynağı olan One More Painless Glu’nun İçinde Neler var?

One more painless Night Glu doğanın mucizelerini içerisinde barındırıyor. İçerisindeki bileşenlere göz attığınızda siz de hak vereceksiniz:

Altın Kore Kırmızı Ginseng;

Tıp dünyasında toprak altı kralı olarak bilinen Altın Kore Kırmızı Ginseng, toprağın altındaki bütün mineral ve enzimleri, toprağın altında kaldığı 15 yıl boyunca bünyesine alır ve bu şifa deryası bitkinin, bütün faydaları, OneMore Painless Night GLU’da toplanır.

Saponinler;

Altın Kore Kırmızı Ginseng’in içinde 32 tür saponin vardır. Saponinler, kalp ve damarları temizleyerek, daha uzun ve sağlıklı bir hayat yaşamanıza yardımcı olur. Çok ciddi bir anti toksin maddesi olan saponinler, insanoğlunun vazgeçilmezleri arasındadır.

Glucosamine;

Eklem ve eklem sıvılarının eksikliğinden kaynaklanan bütün problemler, Glucosamine eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Tek işi eklemlerin düzgün ve sağlıklı çalışmalarını sağlamak olan Glucosamine’in, vücutta eksikliği durumunda eklemlerin uzun süreli olarak sağlıklı kalmaları mümkün değildir.

Gümüş İyonları;

Doğal olarak, sadece cevizden elde edilebilen Gümüş İyonlarının, beyin sağlığının korunmasında çok ciddi bir etkisi vardır. Aynı zamanda antiseptik özelliği olan Gümüş İyonları, insanoğlunun unuttuğu önemli şifa noktalarından bir tanesidir.

TTS Teknolojisi;

TTS Teknolojisi, OneMore Painless Night GLU’nun dahiliyetinde bulunan kıymetli bileşenlerin, tenimizde bulunan gözenekler sayesinde vücuda dahil edip, kılcal damarlar vasıtası ile de, kana karışmasını sağlayan teknolojidir. En önemli özelliklerinden biri de, söz konusu bileşenleri, vücudun ihtiyacı oranında vücuda dahil etmesidir.

Günümüz hayat şartlarından kaynaklanan stresin ve sağlıksız beslenmenin sebep olduğu, bedenimizin hemen her bölgesinde ortaya çıkan ağrıların ve daha birçok hastalığın tedavisinde; içerisinde ihtiva ettiği antik otlar, birtakım iyon, element ve minerallerin TTS (Transdermal Dalga Teknolojisi) ile vücudumuzda emilerek ederek etkisini gösterdiği OneMore Painless Night GLU sağlık bantları, destekleyici anlamda son derece etkili bir üründür.

Özellikle kardiyovasküler sistemde, kan dolaşımını rahatlatması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi sebebiyle, herhangi bir hastalığı olmayan, sağlıklı kişilerin bu bantları kullanmasını özellikle tavsiye ediyorum. Çünkü ‘tedbir her zaman tedaviden ucuzdur.’

Hepinize sağlıklı bir ömür diliyorum…

Dr. D. SERTKAYA

One more bant fiyatı hakkında bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilir. Size uygun ödeme seçenekleri arasından tercihinizi yaparak sipariş verebilirsiniz!

One More ile Ağrısız Hayat, Oh Ne Rahat!

 

Bu haber toplam 181307 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Sağlık