Ömer Karaman'dan BAYRAM MESAJI

Ömer Karaman'dan BAYRAM MESAJI
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman'ın bayram mesajı;
Dini bayramlarımız; karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, birlik ve beraberliğimizin, kardeşlik ve dostluğumuzun en sıcak şekilde hissedildiği özel günlerdir.
 
Milli ve manevi duygular ile sosyal sorumluluk bilincinin en üst seviyede yaşandığı bayramlarda bu güzellikleri vatandaşlarımızla paylaşmak, toplumumuzun yardım ve desteğe muhtaç kesimini hatırlamak, onlara Devletin sıcak ilgi ve şefkatini göstermek büyük önem taşımaktadır. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek, acılarını paylaşmak, hepimizin hem hukuki hem de insani ve ahlaki görevidir.
Bu vesile ile en kalbi duygularımla, şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anarken, İlçemiz tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin, onların ailelerinin ve  değerli Sarıyerli hemşehrilerimin kurban bayramlarını tebrik eder, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.
 
Ömer KARAMAN
Sarıyer Kaymakamı
 
DUYURU
Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla bir tebliğ hazırlanarak Sarıyer'deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilmiştir. Aynı zamanda söz konusu tebliğ Kaymakamlın resmi sitesi www.sariyer.gov.tr ‘de yayınlanmıştır. Vatandaşlarımız bayramın huzur ve güvenliğini bozacak bir durumla karşılaşmaları durumunda 155, 0 (212) 323 36 36, 156, 0 (212) 271 50 51 numaralı telefonları, sağlık problemleri için ise 112 acil telefonlarını arayabileceklerdir.

Bu haber toplam 6049 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum