Ömer Faruk Öz'den SAMA-DER’e ziyaret

Ömer Faruk Öz'den SAMA-DER’e ziyaret
AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz; Sarıyer Malatyalılar Derneğini (SAMA-DER) ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve beraberindekiler Sarıyer Malatyalılar derneğini ziyaret ederek, yönetim kuruluna yeni seçilen dernek başkanı Serhan Bilgen'i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Yapılan ziyarette AK Parti Sarıyer Meclis Üyesi Adayı Şems Çakıroğlu ile birlikte ilçe teşkilatında görev yapan partililer de katıldı.

samaderic1.jpg

Malatya AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz, Sarıyer'de yaşayan Malatyalılar ilgili olarak, Malatyalı hemşerilerinin birlik beraberlik ruhu içerisinde kalarak, sosyal ve kültürel anlamda diğer insanlarla dayanışma içerisinde olacaklarına inandığını, Malatyalıların Türkiye ve Sarıyer siyasetinde yerlerinin önemli olduğunu söyledi. Sarıyer'de yaşayan hemşerilerine dernek yönetimi vasıtasıyla selam ve sevgilerini gönderdiğini illeti. Dernek başkanı Serhan Bilgen'den dernek çalışmalarıyla ilgilide bilgi alan Milletvekili Öz, dernek faaliyetlerine tüm Malatyalı hemşerilerinin ve Sarıyerli dostlarının destek vermesini istedi.
 
Görüşme sırasında söz alan Dernek Başkanı Bilgen ise Ak Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz'ün ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ve memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 7023 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT