Öğrenciler 'yerel yönetimi' Başkan Genç'ten dinledi

Öğrenciler 'yerel yönetimi' Başkan Genç'ten dinledi
Sarıyer’i çocuklarla yönettiğini her fırsatta dile getiren Başkan Genç, Sarıyer Belediyesi'nde misafir ettiği öğrencilerden öneriler almayı ihmal etmedi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Tarabya Pierre Loti Fransız Okulu ve Eyüpoğlu Eğitim Kurumları Kemerburgaz Kampüsü öğrencilerini misafir etti. Sarıyer’i çocuklarla yönettiğini her fırsatta dile getiren Başkan Genç, onlardan öneriler almayı ihmal etmedi.

Eğitime tam destek anlayışıyla ilçedeki tüm okullara geniş kapsamlı hizmet veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç sık sık ilçedeki okulları ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgileniyor. Bu seferki ziyaret ise çocuklardan geldi. Tarabya Pierre Loti Fransız Okulu ve Eyüpoğlu Eğitim Kurumları Kemerburgaz Kampüsü öğrencileri Başkan Genç’i Sarıyer Belediyesi Hizmet Binasında ziyaret ederek “Yerel Yönetimler” hakkında sohbet etti. Çocukların sorularını yanıtlayan Genç, yerel yönetimler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Bunun yanı sıra çocuklara sorular soran Genç, belediyeyi çocuklarla yönetiyor olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, öğrencilerin yönetim hakkında fikirlerini almayı da ihmal etmedi.

misafir-ic1.jpg

SORULAR BU SEFER ÇOCUKLARDAN GELDİ

Yerel yönetimlerde aday olmak için yaş sınırı, Başkan Genç’in kaç defa seçildiğini, gelecekle alakalı planlarını, belediye başkanı olmasaydı hangi mesleği tercih edeceğini merak eden öğrenciler renkli sorularıyla görüşmeyi hareketli hale getirdi. Sarıyer’de ne olursa olsun yaşam şartlarını yükseltmeyi hedeflediklerini dile getiren Genç, çocuklardan bu konuda öneriler aldı. Bu önerilerin arasında akıllarda kalanlar ise öğrencilerin hayvanlara, doğaya ve insana olan duyarlılıkları oldu. Her soruyu ayrıntılı olarak cevaplayan Başkan Genç, öğrencilere hediyeler vererek onları uğurladı.

misafir-ic2.jpg

Bu haber toplam 14793 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT